Ελλαδα

Χειροπέδες σε 63χρονο για τον βιασμό ανήλικων αγοριών στον Άγιο Παντελεήμονα

Γνωστός στις αρχές ο δράστης - 7 και 8 ετών τα θύματά του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. (φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Άγιος Παντελεήμονας: Νέα υπόθεση βιασμού ανηλίκων από 63χρονο - Οι κατηγορίες και η δίκη στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται πλέον ένας 63χρονος άνδρας που κατηγορείται για τον κατά συρροήν βιασμό ανήλικων αγοριών στον Άγιο Παντελεήμονα

Σε βάρος του 63χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιον τους και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής. Ο 63χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη τις βραδινές ώρες της Κυριακής (9/10) στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 63χρονος κατηγορείται ότι διέπραξε τις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις σε βάρος δύο ανηλίκων αγοριών στην Αθήνα.

Ο κατηγορούμενος είναι γνώριμος στις αρχές, καθώς και στο παρελθόν είχε συλληφθεί για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, ενώ είχε δικαστεί για παρόμοια αδικήματα. 

Η νέα υπόθεση βιασμού ανηλίκων αποκαλύφθηκε όταν τα δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 7 και 8 ετών μίλησαν στη μητέρα τους για τις ασελγείς πράξεις του 63χρονου.

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη σεσημασμένος παιδόφιλος | Μεσημβρινό δελτίο | 10/10/2022

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ