Ελλαδα

Συνεχίζεται η δίκη Φιλιππίδη - Καταθέτουν σήμερα Μακρυπούλια, Ματίκα, Κωτσοβούλου

Για ποιο λόγο ζήτησε η εισαγγελέας να κληθούν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατευθύνεται στο δικαστήριο για τις υποθέσεις βιασμού που κατηγορείται
Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατευθύνεται στο δικαστήριο για τις υποθέσεις βιασμού που κατηγορείται © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη - Οι προτάσεις της εισαγγελέως - Οι ηθοποιοί που κλήθηκαν να καταθέσουν.

Ζέτα Μακρυπούλια, Θάλεια Ματίκα και Αλίνα Κωτσοβούλου θα καταθέσουν σήμερα στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Το δικαστήριο κάλεσε τις τρεις ηθοποιούς μετά από πρόταση της εισαγγελέως έδρας προκειμένου να αποσαφηνίσουν με τις καταθέσεις τους κρίσιμα σημεία που αφορούν στην πρώτη καταγγελία σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη για βιασμό.

Σύμφωνα με τα όσα επεσήμανε η εισαγγελέας, η κα Ματίκα κλήθηκε διότι φέρεται να είχε δει την ηθοποιό που καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό να κλαίει στις τουαλέτες του θεάτρου «Ήβη» και συνομίλησαν.

Ως προς την κα Μακρυπούλια, η εισαγγελέας ζήτησε την κατάθεσή της για να ερωτηθεί σχετικά με το αν πράγματι υπήρχε ρόλος προς αντικατάσταση στο θέατρο «Ήβη», όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα ότι της είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ακόμη, η κα Κωτσοβούλου κλήθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μετά από δικό της τηλεφώνημα η καταγγέλλουσα πήγε στο θέατρο «Ήβη».

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη πρότεινε τους ηθοποιούς Τάσο Χαλκιά και Ράνια Σχίζα για κατάθεση ενώπιον του δικαστηρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ