Ελλαδα

Υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη κατέθεσε πρώην συνεργάτιδά του - «Βοηθούσε ηθοποιούς», υποστηρίζει

Τι είπε για τη συμπεριφορά του στις γυναίκες συναδέλφους του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσέρχεται στο δικαστήριο φορώντας μάσκα και με τη συνοδεία των δικηγόρων του
Ο Πέτρος Φιλιππίδης με τους δικηγόρους του © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Η κατάθεση πρώην συνεργάτιδάς του και η αναφορά στην «αθέατη πλευρά του»

Πρώην συνεργάτιδα του Πέτρου Φιλιππίδη βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (4/10) στο δικαστήριο και κατέθεσε υπέρ του ηθοποιού, σημειώνοντας ότι «είναι ένας καλός άνθρωπος, απλόχερος, που βοηθούσε άστεγους και ηθοποιούς».

Η μάρτυρας υποστήριξε ότι απολύθηκε από τηλεοπτική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης πριν από ένα χρόνο, διότι έγινε γνωστό ότι θα κατέθετε υπέρ του ηθοποιού. «Μου είπαν ότι οι ηθοποιοί δεν θα ερχόντουσαν στην εκπομπή επειδή δούλευα εκεί εγώ και με απέλυσαν». 

Η πρώην συνεργάτιδα του Πέτρου Φιλιππίδη κατέθεσε χαρακτηριστικά: «Δεν γνωρίζω κάτι για τις καταγγελίες, ούτε γνωρίζω τις καταγγέλλουσες. Όλα αυτά τα χρόνια έχω περάσει από διαφορά επίπεδα με τον κ. Φιλιππίδη. Κάποιες φορές συνεργαστήκαμε καλά, κάποιες άλλες όχι. Έχω φύγει με κλάματα, μου έχει φωνάξει, αλλά του έχω φωνάξει κι εγώ. Είναι απαιτητικός και τελειομανής. Είναι άνθρωπος που αγαπά πολύ το θέατρο. Η αγάπη του δεν φαινόταν μόνο από το άρτιο αποτέλεσμα των παραστάσεων. Ορμώμενος από την υπερβολική αγάπη για το θέατρο γινόταν νευρικός και απαιτητικός».

Σύμφωνα με τη μάρτυρα, η συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες ήταν άψογη: «Ο κ. Φιλιππιδης όταν τσακωνόμασταν γιατί ήθελα κάτι διαφορετικό για την επικοινωνία της παράσταση, υπήρχαν εντάσεις. Έφευγα θυμωμένη από το θέατρο. Στα πέντε λεπτά με έπαιρνε τηλέφωνο, του έφευγε ο θυμός. Μου έλεγε: θέλεις να πάμε να φάμε με την Ελπίδα εκεί; Η συμπεριφορά του στις γυναίκες συναδέλφους ήταν πάντα άψογη. Τους φρόντιζε όλους». Η δημοσιογράφος υποστήριξε πως ανεξάρτητα της προσωπικής ζωής του κατηγορούμενου και του «αν είχε όπως και άλλοι εξωσυζυγικές σχέσεις», υπήρχε και μία αθέατη πλευρά του που βοηθούσε αστέγους, που συμπαραστεκόταν σε ηθοποιούς και ήταν γενικά απλόχερος σε όποιον είχε ανάγκη.

Πέτρος Φιλιππίδης Συνεχίζεται η δίκη με την κατάθεση στενής και επί χρόνια συνεργάτιδας του ηθοποιού

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ