Ομάδα δρομέων της Teleperformance στο Greece Race For The Cure 2022
Ελλαδα

Teleperformance Greece: Μαζί είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού

Πώς μια εταιρεία που πρωταγωνιστεί στον τομέα εξυπηρέτησης πελατών σχετίζεται με τη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού;
mjsigalou
Μαρία-Ιωάννα Σιγαλού
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Teleperformance Greece συμμετέχει ενεργά στον αγώνα για την πρόληψη ενάντια στον καρκίνο του μαστού μέσα από τη δωρεάν παροχή υπέρηχων μαστού σε 1.000 γυναίκες και ως επίσημος χορηγός εθελοντών στον αγώνα “Greece Race for the Cure”.

Κι όμως, η Teleperformance Greece, για μια ακόμη χρονιά, μάς θυμίζει πως «στον καρκίνο του μαστού μιλάμε όλοι, όλες και όλα την ίδια γλώσσα, αυτήν της πρόληψης». Μέσα από μια καμπάνια κοινωνικής ευαισθητοποίησης, η μεγαλύτερη εταιρεία υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών της χώρας, συμμετέχει ενεργά στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, επισημαίνοντας πόσο σημαντική είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση στην καταπολέμηση της νόσου, παρέχοντας δωρεάν υπέρηχο μαστού σε 1.000 γυναίκες, και στηρίζοντας για πέμπτη συνεχή χρονιά τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου Greece Race for the Cure, ως Επίσημος Χορηγός Εθελοντών.

Είμαστε γυναίκες. Όλες διαφορετικές, μα όλες υπέροχες. Είμαστε γυναίκες περήφανες για τη γυναικεία μας φύση, η οποία στέκεται δυνατή σε κάθε εμπόδιο και κάθε αντιξοότητα. Για αυτόν τον λόγο, οφείλουμε να την αγκαλιάζουμε και να την προστατεύουμε από κάθε είδους απειλή. Μία από αυτές είναι ο καρκίνος του μαστού, ο «αόρατος εχθρός» που, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, «χτυπά» περισσότερες από 1.600.000 γυναίκες τον χρόνο παγκοσμίως, ενώ οι 7.700 περίπου από αυτές ζουν στην Ελλάδα. Ωστόσο, οι μέθοδοι διάγνωσης και θεραπείας έχουν εξελιχθεί τόσο ώστε να είναι εφικτή η διάγνωση της νόσου σε πρώιμο στάδιο, και σε αυτή την περίπτωση μπορεί να αντιμετωπιστεί με επιτυχία – 97% πιθανότητα πλήρους ίασης. Επομένως, γίνεται αντιληπτό ότι η πρόληψη είναι το κλειδί της ίασης. Δυστυχώς, όμως, το ποσοστό πρώιμης διάγνωσης της ασθένειας στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά χαμηλό σε αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες -που φθάνει έως και το 60%, γεγονός που η Teleperformance Greece επιδιώκει να αλλάξει.

Η Teleperformance Greece ως χορηγός εθελοντών

Μαζί είμαστε πιο δυνατοί

Και αυτόν τον Οκτώβριο, τον κατ’ εξοχήν μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού (“Pink October”), η Teleperformance Greece συμμετέχει ενεργά στον αγώνα εναντίον του. Με ένα ηχηρό μήνυμα, η πιο ποικιλόμορφη εταιρεία στην Ελλάδα που ομιλεί πάνω από 42 γλώσσες και διαλέκτους, τονίζει πως «Στον καρκίνο του μαστού, μιλάμε όλοι, όλες και όλα την ίδια γλώσσα. Αυτήν της πρόληψης», αναδεικνύοντας την ενημέρωση, την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση ως την κύρια «ασπίδα» μας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Η συμμετοχή στο Greece Race for the Cure

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», με τη στήριξη όλων των εθελοντών, πραγματοποίησε τη μεγάλη γιορτή ζωής κατά του καρκίνου του μαστού στο Ζάππειο. Σε κλίμα συγκίνησης και ελπίδας, η Teleperformance Greece, τίμησε τις γυναίκες που πολέμησαν την ασθένεια ή υπέκυψαν σε αυτήν, δίνοντας το παρόν και υποστηρίζοντας τη διοργάνωση τής μεγαλύτερης αθλητικής δράσης κατά του καρκίνου του μαστού.

Greece Race for the Cure

Μια εταιρεία που μετρά περισσότερους από 11.500 εργαζομένους στην Ελλάδα, οι οποίοι προέρχονται από 140 χώρες, συμμετείχε και φέτος με τους ανθρώπους της ως επίσημος Χορηγός Εθελοντών στον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου, συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση που έχει σε δράσεις εθελοντισμού και κοινωνικού χαρακτήρα.

Greece Race for the Cure

Teleperformance - Πρόληψη για τον Καρκίνο του Μαστού

Η έγκαιρη διάγνωση ως κομβικός παράγοντας στην καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού: Η περίπτωση της Θάλειας

Πριν έναν χρόνο, στο πλαίσιο της περσινής καμπάνιας ευαισθητοποίησης της Teleperformance Greece και της προσφοράς δωρεάν υπερήχων μαστού σε όλες τις εργαζόμενές της, η Θάλεια Χαμαλέλη, εργαζόμενη της Teleperformance Greece και φετινή εθελόντρια στο Race for the Cure, διεγνώσθη με καρκίνο σε αρχικό στάδιο. Λόγω της έγκαιρης διάγνωσης, η Θάλεια κατάφερε να βγει νικήτρια σε αυτήν τη μάχη και σήμερα στέλνει το δικό της μήνυμα:

teleperformance111

«Θέλω να απευθυνθώ σε κάθε γυναίκα, σε όποια ηλικία και κατάσταση και αν είναι, να της πω ότι το μόνο μας όπλο είναι η πρόληψη. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε «Δεν θα συμβεί ποτέ σε εμένα», αλλά χρειάζεται να κάνουμε όλες τον προληπτικό έλεγχο κομμάτι της ζωής μας. Μόνο με την πρόληψη μπορούμε να είμαστε ασφαλείς απέναντι στον καρκίνο του μαστού και ΜΑΖΙ μπορούμε να τον νικήσουμε!»

teleperformance111

«Θέλω να απευθυνθώ σε κάθε γυναίκα, σε όποια ηλικία και κατάσταση και αν είναι, να της πω ότι το μόνο μας όπλο είναι η πρόληψη. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε «Δεν θα συμβεί ποτέ σε εμένα», αλλά χρειάζεται να κάνουμε όλες τον προληπτικό έλεγχο κομμάτι της ζωής μας. Μόνο με την πρόληψη μπορούμε να είμαστε ασφαλείς απέναντι στον καρκίνο του μαστού και ΜΑΖΙ μπορούμε να τον νικήσουμε!»

Δωρεάν υπέρηχος μαστού σε 1.000 γυναίκες

Η δράση της Teleperformance Greece σχετικά με την εξάλειψη του καρκίνου του μαστού ξεκινά πολύ πριν από τον φετινό Οκτώβριο. Η εταιρεία αδιάλειπτα εδώ και 11 χρόνια, με σεβασμό στο προσωπικό της και με προτεραιότητα στις ανάγκες αυτού, προσφέρει δωρεάν υπερήχους στις εργαζόμενές της. Στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας, η Teleperformance Greece, ως μια εταιρεία που στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία και τον άνθρωπο, τόσο μέσα από την εταιρική κουλτούρα της ισότητας και της συμπερίληψης της διαφορετικότητας, όσο και μέσα από την κοινωνική της δράση, συμμετέχει σε υπάρχουσες, ή υλοποιεί νέες πρωτοβουλίες κοινωφελούς χαρακτήρα με στόχο την κοινωνική ευημερία και την καταπολέμηση των προβλημάτων που αυτή αντιμετωπίζει.

Φέτος τον Οκτώβριο, για δεύτερη συνεχή χρονιά η εταιρεία συνεχίζει να προσφέρει στο ευρύ γυναίκειο κοινό 1000 δωρεάν υπερήχους. Μπορείς να συμμετάσχεις κι εσύ ενεργά στην προσπάθεια αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού ξεκινώντας από τον εαυτό σου. Μπες στο jobsteleperformance.com/pink-october και κλείσε εγκαίρως το ραντεβού σου για τον δωρεάν υπέρηχο που σου προσφέρει η Teleperformance Greece. Γιατί στον καρκίνο του μαστού η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη.

Αγάπα τη γυναικεία σου φύση. Ενημερώσου για τον προσωπικό σου κίνδυνο, μάθε το σώμα σου, υιοθέτησε μία υγιεινή στάση ζωής και βάλε τον προληπτικό έλεγχο στη ζωή σου. Πάρε τη φίλη σου, την αδερφή σου, τη μαμά σου ή τη γιαγιά σου από το χέρι και αναδείξτε την αξία της πρόληψης. Μόνο ενωμένες θα νικήσουμε αυτή τη μάχη, όπως και τόσες άλλες στο παρελθόν.

Σημειώνεται πως στη διεξαγωγή των υπερήχων μαστού θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας.

Δειτε περισσοτερα