Ελλαδα

Η 28χρονη από την Κορινθία για τον εν διαστάσει σύζυγό της: «Μου χτυπούσε το κεφάλι στο ταμπλό»

Απείλησε ότι θα την πετάξει από τον Ισθμό

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 28χρονη στην Κορινθία δήλωσε ότι θα ήταν το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα
Η 28χρονη στην Κορινθία δήλωσε ότι θα ήταν το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα © Unsplash

Βιασμός 28χρονης στην Κορινθία - Ο άγριος ξυλοδαρμός από τον 33χρονο εν διαστάσει σύζυγό της - Οι απειλές για τη ζωή της - Το χρονικό της κακοποίησης

Τον εφιάλτη που έζησε στην Κορινθία, περιγράφει μέσω του δικηγόρου της η 28χρονη που έπεσε θύμα απαγωγής, ξυλοκοπήθηκε και κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Η 28χρονη αναφέρει ότι θα ήταν το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, 2,5 και 5 ετών, τα οποία βρίσκονται στη γιαγιά τους.

«Με άρπαξε από το κεφάλι και με χτυπούσε στο τζάμι του αυτοκινήτου και στο ταμπλό» είπε η 28χρονη για την κακοποίησή της στην Κορινθία.

Και πρόσθεσε: «Όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο, με έβγαλε έξω και επειδή αρνήθηκα να βγάλω τα ρούχα μου, έκαψε με τον αναπτήρα το τριχωτό της κεφαλής μου και συνέχισε να με χτυπάει με γροθιές».

Η δικηγόρος της νεαρής γυναίκας, όπως μετέδωσε το Star, δηλώνει ότι το θύμα είχε υποστεί βία από τον 33χρονο και στο παρελθόν, ωστόσο δεν τον είχε καταγγείλει. Όταν την απήγαγε, την απείλησε ότι θα την πετάξει από τον Ισθμό της Κορίνθου.

Δικηγόρος της 28χρονης: Θα ήταν το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας στην χώρα

«Έκλεισα τα μάτια και περίμενα να πεθάνω» δηλώνει η 28χρονη στην Κορινθία

«Είναι καλύτερα σωματικά, βελτιώνεται η κλινική εικόνα της και φαίνεται ότι έχει δεχθεί μία σφοδρή επίθεση. Ψυχολογικά δεν είναι καλά. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η κύρια ανάκριση. Υπήρχε χειροδικία και μετά τον χωρισμό, η οποία δεν έχει καταγγελθεί και αυτός ήταν και ο λόγος της διάστασης. Δεν έμεναν μαζί τους τελευταίους 6 μήνες» ανέφερε σε νέες της δηλώσεις η δικηγόρος της 28χρονης που βιάστηκε στην Κορινθία.

«Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οικία του φερόμενου ως δράστη, την πήρε μαζί του στο σπίτι του. Με πήρε τηλέφωνο και όταν έφυγε από το σπίτι του και μου είπε μία φράση: "Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω". Δεν έχει εγκαύματα στο κεφάλι, όσον αφορά στο ότι επιχείρησε να την κάψει» συνεχίζει.

«Την είδαν χτυπημένη τα παιδιά, τους είπε μία δικαιολογία και αυτό σε μία μικρή επαρχιακή πόλη διαρρέει απευθείας. Η γυναίκα δεν είχε καταγγείλει το περιστατικό φοβούμενη ότι υπάρχουν τα παιδιά. Του ζητούσε διαζύγιο και αυτός ήταν ο λόγος που διαπληκτίζονταν. Είναι μία πολύ γλυκιά μητέρα, κάνει δύο δουλειές για να συντηρήσει τα παιδιά της» καταλήγει η δικηγόρος για την υπόθεση με τον άγριο ξυλοδαρμό και τον βιασμό της 28χρονης στην Κορινθία από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Η απαγωγή, ο ξυλοδαρμός και ο βιασμός της 28χρονης στην Κορινθία - Το χρονικό

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 33χρονος είχε στήσει καρτέρι τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης έξω από το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του στην Αλμυρή Κορινθίας.

Όταν η 28χρονη βγήκε από την κατοικία, την έβαλε με τη βία στο αυτοκίνητό της. Στη συνέχεια κάθισε στη θέση του οδηγού και κατευθύνθηκε προς τον Ισθμό. Στη διαδρομή δεν σταματούσε να τη χτυπά. Οι πόρτες του αυτοκινήτου ήταν κλειδωμένες. Η 28χρονη δεχόταν γροθιές στο κεφάλι και το σώμα.

Ο 33χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητο σε έναν ερημικό δρόμο, όπου με συνεχείς απειλές για τη ζωή της την υποχρέωσε να γδυθεί. Κάποια στιγμή έβαλε φωτιά στα μαλλιά της με τον αναπτήρα του, όπως κατήγγειλε το θύμα στην αστυνομία.

Ο δράστης την πήγε στο σπίτι των γονιών του στην  Κόρινθο, όπου τη βίασε. Στη συνέχεια την έδιωξε από την κατοικία.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ : ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ Ο 33ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΗΓΑΓΕ ΚΑΙ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ

Άγρια χτυπημένη η 28χρονη στην Κορινθία που βιάστηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της

Η 28χρονη, μετά τον εφιάλτη που έζησε στην Κορινθία  στα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της, δέχτηκε ιατρική φροντίδα στο νοσοκομείο για τα τραύματά της.

Τα σημάδια της κακοποίησης είναι εμφανή στο πρόσωπό της, όπου δέχτηκε αλλεπάλληλες γροθιές από τον 33χρονο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κινδυνεύει με αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς χιτώνα.

Σημειώνεται ότι μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος ο 33χρονος που απήγαγε, ξυλοκόπησε και βίασε την εν διαστάσει σύζυγό του στην Κόρινθο. Ο δράστης οδηγήθηκε στις φυλακές της Τρίπολης.

Προφυλακίστηκε ο 33χρονος δράστης που απήγαγε και βίασε την εν διαστάσει σύζυγό του

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ