Ελλαδα

33χρονος απήγαγε, ξυλοκόπησε και απείλησε να κάψει ζωντανή την πρώην σύζυγό του στην Κόρινθο

Νέα απόπειρα γυναικοκτονίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα προστατεύει με τα χέρια της το πρόσωπό της από τον κακοποιητή της
Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά επιθέσεων σε βάρος γυναικών © Unsplash

Κόρινθος: Εφιάλτης για 28χρονη στα χέρια του πρώην συζύγου της - Η απαγωγή και η δολοφονική επίθεση 

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές για τον εντοπισμό 33χρονου άνδρα που αποπειράθηκε να δολοφονήσει την 28χρονη εν διαστάσει σύζυγό του στην Κόρινθο. Ο άνδρας φέρεται να απήγαγε, να τραυμάτισε και να απείλησε τη γυναίκα ότι θα την κάψει ζωντανή. 

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο δράστης φέρεται να είχε στήσει καρτέρι στην εν διαστάσει σύζυγό του έξω από το σπίτι της στην Αλμυρή Κορινθίας τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης και εκείνη βγήκε από το σπίτι την επιβίβασε με τη βία στο αυτοκίνητό της, κάθισε στη θέση του οδηγού και κατευθύνθηκε προς τον Ισθμό με τις πόρτες κλειδωμένες, ενώ συγχρόνως τη χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα. Ο 33χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητο σε έναν ερημικό δρόμο, όπου την υποχρέωσε να γδυθεί με απειλές για τη ζωή της και βάζοντας φωτιά στα μαλλιά της με τον αναπτήρα του, αποπειράθηκε να την κάψει ζωντανή. 

Ο δράστης την ξεγύμνωσε και τη μετέφερε στο σπίτι των γονιών της στην Κόρινθο, όπου τη βίασε και την έδιωξε. Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, η 28χρονη, με όσες δυνάμεις της είχαν μείνει, έφτασε στην Ασφάλεια Κορίνθου, καταγγέλλοντας το περιστατικό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ