Ελλαδα

Η τηλεοπτική επανασύνδεση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ με οικοδεσπότη τον Ζάχο Χατζηφωτίου (βίντεο)

Τι σχολίασε ο δημοσιογράφος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνέντευξη Αλίκης - Παπαμιχαήλ στον Ζάχο Χατζηφωτίου
Συνέντευξη Αλίκης - Παπαμιχαήλ στον Ζάχο Χατζηφωτίου © youtube/screenshot

Ζάχος Χατζηφωτίου: Η σπάνια συνέντευξη Βουγιουκλάκη - Παπαμιχαήλ.

15 χρόνια μετά το διαζύγιο τους Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρης Παπαμιχαήλ παραχώρησαν μία σπάνια συνέντευξη, το 1990 στον Ant1 και στον Ζάχο Χατζηφωτίου που έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Στην εν λόγω συνέντευξη ο παρουσιαστής είχε μόνο διακοσμητικό ρόλο, καθώς οι δύο ηθοποιοί μιλούσαν μεταξύ τους και μάλιστα η Αλίκη έδειξε την ενόχλησή της για το γεγονός ότι τους είχαν βάλει να κάθονται μακρυά και δεν μπορούσε να του κρατήσει το χέρι.

Ο Δημήτρης Παπαμιχάηλ, σε μία σπάνια δημόσια εξομολόγηση, της είπε κάποια στιγμή συγκινημένος ότι «ξέρεις πάρα πολύ καλά ανεξάρτητα από διάφορους κύκλους ότι όταν είμαστε μαζί τα βρίσκουμε πάντα. Και ξέρεις τα αισθήματά μου απέναντί σου. Και εγώ ξέρω τα δικά σου. Άλλωστε μας συνδέει ένα παιδί και αυτό τα λέει όλα».

Λίγο νωρίτερα, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, του είχε αναφέρει με δάκρυα στα μάτια: «θυμάσαι πως αρχίσαμε; Πως σταματήσαμε μαζί σε ένα σημείο; Και πως μετά ξανά αρχίσαμε; Και ένα θα σου πω και να το θυμάσαι: Εμείς οι δύο μαζί θα φύγουμε. Δεν ξέρω ποιος θα φύγει πρώτος, αλλά θα ήθελα να φύγουμε μαζί κάποια στιγμή. Μη μου την σκάσεις… αλίμονό σου!».

«Δεν σβήνει αυτός ο έρωτας βλέπω» σχολίασε κάποια στιγμή ο Ζάχος Χατζηφωτίου.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ-ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ 27-03-1990

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ