Ελλαδα

Έτοιμο σε «έναν χρόνο από τώρα» το Μετρό της Θεσσαλονίκης

Οι δηλώσεις του δημάρχου της πόλης Κωνσταντίνου Ζέρβα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Μετρό της Θεσσαλονίκης έτοιμο σε έναν χρόνο από τώρα
Το Μετρό της Θεσσαλονίκης © EUROKINISSI/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Θεσσαλονίκη - Ζέρβας: Στην τελική ευθεία η λειτουργία του Μετρό- Μπαίνει σε λειρουργία σε έναν χρόνο από τώρα.

Τα έργα στο Μετρό της Θεσσαλονίκης έχουν μπει στην τελική ευθεία και η ώρα που οι συρμοί θα τεθούν σε λειτουργία πλησιάζει. Όπως δήλωσε στο MEGA ο Δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, το Μετρό αναμένεται να λειτουργήσει σε ένα χρόνο περίπου από τώρα.

«Το μετρό είναι στην τελική ευθεία και σε ένα χρόνο περίπου θα είναι σε λειτουργία. Έχουν τελειώσει όλα τα προβλήματα. Πολύ εντατικά γίνονται οι τελευταίες εργασίας και γίνονται ήδη δοκιμές», τόνισε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη - Ζέρβας: Διακρίσεις και επιτυχίες για την πόλη

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ζέρβας μίλησε για μία σειρά από διακρίσεις και επιτυχίες που καθιστούν τη Θεσσαλονίκη μία από τις top πόλεις στον κόσμο.

Η Θεσσαλονίκη ανακηρύχτηκε παγκόσμιος γαστρονομικός προορισμός, με αποτέλεσμα το περιοδικό Time να την εντάξει στις 50 καλύτερους τόπους στον κόσμο για να επισκεφτεί κανείς, όπως τόνισε ο κ, Ζέρβας

Επιπλέον, η μεγαλύτερη πλατφόρμα εύρεσης χώρων εργασίας επέλεξε την Θεσσαλονίκη ως ιδανικό τόπο προορισμού για ψηφιακούς νομάδες.

«Επέλεξε τη Θεσσαλονίκη ως την 3η πόλη μετά από τη Λισσαβόνα και την Μπανγκόκ για να είναι τόπος για τους ψηφιακούς νομάδες πάνω από το Λονδίνο, το Παρίσι», είπε ο Δήμαρχος, ενώ πρόσθεσε ότι ουσιαστικά λόγω της απομακρυσμένης εργασίας επιλέγονται κάποιοι φιλόξενοι τόποι, τους οποίους θα μπορέσουν να επισκεφτούν και από εκεί να εργαστούν οι ταξιδιώτες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ