Ελλαδα

Συνεχίζονται οι έρευνες για την 48χρονη Ευρυδίκη στη λίμνη Κρεμαστών - Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Το σημείωμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητό της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ευρυτανία - 48χρονη Ευρυδίκη: Οι έρευνες στη λίμνη Κρεμαστών, το σημείωμα που άφησε και η καταγγελία περί ενδοοικογενειακής βίας.

Συνεχίζονται οι έρευνες στην Ευρυτανία για τον εντοπισμό της 48χρονης Ευρυδίκης που αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη. Οι έρευνες στη λίμνη Κρεμαστών δεν έφεραν μέχρι σήμερα αποτελέσματα, καθώς εύρημα που είχε εντοπίσει ρομπότ του Ερυθρού Σταυρού στον βυθό δεν έχει σχέση με την αγνοούμενη μητέρα. 

Στη λίμνη Κρεμαστών, θα βουτήξουν ξανά σήμερα τέσσερα άτομα της ομάδας υποβρυχίων αποστολών σε μεγάλο βάθος προκειμένου να συνεχίσουν την έρευνα. Στον βυθό της λίμνης υπάρχουν πολλά αντικείμενα, λάσπη και φερτά υλικά γεγονός που δυσκολεύει τις υποβρύχιες έρευνες. Οι έρευνες επικεντρώνονται στη λίμνη καθώς εκεί βρέθηκε το αυτοκίνητο της 48χρονης, το κινητό της αλλά και σημείωμα στο οποίο εξέφραζε την επιθυμία της να δώσει τέλος στη ζωή της και ζητούσε εάν βρεθεί τραυματισμένη να της γίνει ευθανασία. 

Ευρυτανία: Η 48χρονη είχε κάνει καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Η 48χρονη Ευρυδίκη, μητέρα ενός παιδιού, εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (22/9) μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας με τον σύζυγό της. Μάλιστα, η ίδια πήγε στο νοσοκομείο του Καρπενησίου και δήλωσε πως έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Ο σύζυγός της συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και έγινε το δικαστήριο με προσωρινή απόφαση περιοριστικών μέτρων.

Ο ίδιος αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του με την εξαφάνιση της συζύγου του. Επιπλέον, το ζευγάρι φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές, με αφορμή κάποια περιουσία. Η αστυνομία βρήκε σημείωμα μέσα στο αυτοκίνητο της 48χρονης που φέρεται να αφήνει οδηγίες στη μητέρα και τον σύζυγό της να φροντίζουν το παιδί της.