Ελλαδα

Ο Φοίβος Δεληβοριάς ευχαριστεί το ΚΚΕ από τη σκηνή του φεστιβάλ της ΚΝΕ

Επειδή, λέει, «κρατάει ζωντανή τη φωτιά του εργατικού κινήματος»

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Φοίβος Δεληβοριάς ευχαρίστησε το ΚΚΕ από τη σκηνή του φεστιβάλ της ΚΝΕ επειδή «κρατάει ζωντανή τη φωτιά του εργατικού κινήματος από τον 20 αιώνα μέχρι σήμερα».

Λίγες μόλις ημέρες μετά το σκετσάκι με τη Νατάσσα Μποφίλιου στη σειρά «Τα Νούμερα» η επιθεώρηση επαναλήφθηκε, αυτή τη φορά ως πραγματικότητα.

Ο Φοιβος Δεληβοριάς, δημιουργός της σειράς «Τα Νούμερα» ευχαρίστησε το ΚΚΕ από τη σκηνή του φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Συγκεκριμένα, ευχαρίστησε το Κομμουνιστικό Κόμμα γιατί «κρατάει ζωντανή τη φωτιά του εργατικού κινήματος από τον 20 αιώνα μέχρι σήμερα».

«Ευχαριστώ πολύ το ΚΚΕ, για όλη τη δουλειά που κάνει όλα αυτά τα χρόνια, για το ότι στηρίζει και κρατάει ζωντανή τη φωτιά του εργατικού κινήματος, από τις αρχές του 20ού αιώνα μέχρι τώρα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Και όσο δυσκολεύουν τα πράγματα θα στέκει όρθιο και θα προχωράει. Ο παππούς μου ήταν γραμμένος από πολύ μικρός. Ανήκω σε μία τέτοια οικογένεια. Μεγάλωσα στην Καλλιθέα, "Κ" κι αυτό. Αγάπησα μία Κική "ΚΚ" κι αυτή. Πάμε να πούμε ένα τραγούδι για όλα τα κάπα».

Στο δεύτερο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του Φοίβου Δεληβοριά στην ΕΡΤ, εμφανίστηκαν διάφοροι καλεσμένοι μεταξύ των οποίων η Νατάσα Μποφίλιου η οποία τράβηξε το ενδιαφέρον με την εμφάνιση της. 

Η τραγουδίστρια φόρεσε κόκκινη καμπαρτίνα και μπερέ με το έμβλημα της Σοβιετικής Ένωσης, μπροστά από πορτρέτα του Στάλιν και του Μαρξ, σε μια επίδειξη αυτοσαρκασμού σε σχέση με τις θέσεις που έχει κατά καιρούς διατυπώσει. 

Η σειρά έχει βασιστεί σε μια πρωτότυπη ιδέα του Φοίβου Δεληβοριά και του Σπύρου Κρίμπαλη, ενώ τη σκηνοθετεί ο Γρηγόρης Καραντινάκης.