Ελλαδα

Θρίλερ με τον θάνατο του 50χρονου στο Γκάζι - Ανακοπή η αιτία θανάτου

Aνατρέπεται η αρχική εικόνα - Ποια σενάρια εξετάζουν οι Αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει τον θάνατο του 50χρονου που εντοπίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Κεραμεικό.
Περιπλέκεται η έρευνα για τον θάνατο 50χρονου στο Γκάζι © Eurokinissi

Νεκρός 50χρονος στο Γκάζι: Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για την αιτία θανάτου, σύμφωνα με την αστυνομία - Το χρονικό της υπόθεσης.

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει τον θάνατο του 50χρονου που εντοπίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Κεραμεικό.

Η αρχική εικόνα ήταν ότι ο άνδρας ξυλοκοπήθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Ωστόσο στη συνέχεια οι γιατροί στο νοσοκομείο όπου διεκομίστηκε, ενημέρωσαν τους αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών, ότι ο 50χρονος πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο άνδρας να υπέστη ανακοπή καρδιάς, να έπεσε στο έδαφος και κατά την πτώση να τραυματίστηκε στο πρόσωπο, τραύμα που είδαν οι γιατροί από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου διακομίστηκε.

Στην υπόθεση θα ρίξει φως η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί και ο ιατροδικαστής θα αποφανθεί εάν το τραύμα που φέρει στο πρόσωπο ο άνδρας προκλήθηκε από χτυπήματα ή από πτώση της οποίας προηγήθηκε ανακοπή καρδιάς.

Θρίλερ με τον θάνατο του 50χρονου στο Γκάζι - Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, στις 6:20 τα ξημερώματα στην οδό Ικάρεων στον Κεραμεικό, αστυνομικός εκτός υπηρεσίας εντόπισε αιμόφυρτο στο δρόμο άντρα με σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι.

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία όπου απέκλεισε το σημείο και το ΕΚΑΒ. Ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματά όπου και άφησε την τελευταία του πνοή από τα σοβαρά τραύματα που έφερε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και από τις καταθέσεις φέρεται να υπήρξε διαπληκτισμός του θύματος με νεαρούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το σενάριο που εξετάζεται είναι ο άντρας να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τους νεαρούς οι οποίοι κατόπιν τράπηκαν σε φυγή .

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη συλλέξει βιντεοληπτικό υλικό, το οποίο εξετάζεται.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ