Ελλαδα

Απολογείται ο 52χρονος στα Χανιά που κατηγορείται ότι ξυλοκοπούσε τα παιδιά του (βίντεο)

Η μαρτυρία για την «τιμωρία» της κόρης του όταν ήθελε να κοιμηθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 52χρονος πατέρας στα Χανιά οδηγείται στον ανακριτή για τον ξυλοδαρμό των παιδιών του
Ο 52χρονος πατέρας στα Χανιά οδηγείται στον ανακριτή για τον ξυλοδαρμό των παιδιών του © neakriti

Στον ανακριτή ο πατέρας που κατηγορείται ότι ξυλοκοπούσε τα παιδιά του στα Χανιά. Η κατάθεση της 15χρονης κόρης. Οι μαρτυρίες των γειτόνων.

Στον ανακριτή στα Χανιά οδηγείται σήμερα το μεσημέρι (19/9) ο 52χρονος πατέρας που κατηγορείται ότι ξυλοκοπούσε τα τρία ανήλικα παιδιά του.

Ειδικότερα, ο 52χρονος κατηγορείται ότι χειροδικούσε σε βάρος της 15χρονης σήμερα κόρης του, του 13χρονου γιου του και της 4χρονης κόρης του.

Ο δράστης καλείται να δώσει απαντήσεις για την κατηγορία της οπλοκατοχής, αλλά και για τις κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, της σωματικής βλάβης αδύναμων προσώπων και ιδιαίτερα ανήλικων τέκνων, καθώς και απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος της συζύγου.

Ο 52χρονος είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα το Σάββατο (17/9), προκειμένου να απολογηθεί. Ωστόσο, ο συνήγορος υπεράσπισης κατέθεσε αίτημα αναβολής, προκειμένου -όπως μετέδωσε η ΕΡΤ- η 15χρονη κόρη του να εξεταστεί από τους γιατρούς του Νοσοκομείου Χανίων προκειμένου να διαπιστωθεί η κακοποίηση.

Χτυπούσε την κόρη του στο κεφάλι γιατί άργησε να επιστρέψει από το σχολείο

Όπως κατέθεσε η 15χρονη κόρη του 52χρονου, ο πατέρας της την ξυλοκοπούσε από την ηλικία των 5 ετών. Παράλληλα, όπως δήλωσε, ο 52χρονος χειροδικούσε για ασήμαντη αφορμή και στα αδέλφια της.

Ενδεικτικά ανέφερε ότι κάθε φορά που ήθελε να κοιμηθεί, έκλεινε την ίδια και τα αδέλφια της στο μπαλκόνι.

«Με χτυπούσε στο χέρι με ένα μαύρο σκληρό λάστιχο, σαν γκλοπ. Με χτύπησε στο χέρι. Πήγε να με χτυπήσει στο κεφάλι, αλλά δεν πρόλαβε. Στο σπίτι εκείνη την ώρα ήταν η μητέρα μου και τα αδέλφια μου. Η μητέρα μου δεν έκανε τίποτα» ανέφερε.

Ένας 65χρονος γείτονας, που άκουσε τις φωνές της 15χρονης, προσπάθησε να τον σταματήσει. Ο 52χρονος τον χτύπησε και τράπηκε σε φυγή, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον 40χρονο γαμπρό του γείτονα, ο οποίος επιχείρησε επίσης να παρέμβει.

ΘΥΜΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ 15ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ