Ελλαδα

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας - 15χρονη θύμα ξυλοδαρμού από τον πατέρα της

Οι γείτονες ειδοποίησαν τις Αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άγρια δολοφονία τα ξημερώματα στα Πετράλωνα
Περιπολικό αστυνομίας - ΑΡΧΕΙΟ © EUROKINISSI /ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ακόμα μία υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στα Χανιά, όπου μία 15χρονη έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον πατέρα της.

Το φως της δημοσιότητας είδε ακόμα μία υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, αυτή τη φορά στα Χανιά. Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, κάτοικοι περιοχής των Χανίων, τηλεφώνησαν στις Αρχές καταγγέλοντας τον άγριο ξυλοδαρμό 15χρονης από τον πατέρα του.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν τα πρώτα ρεπορτάζ, ο πατέρας του θύματος, την υποχρέωσε να καθίσει σε μια καρέκλα και στη συνέχεια του κατάφερε χτυπήματα με ένα ξύλο. Στην προσπάθεια δύο ανθρώπων να τον εμποδίσουν, ο μαινόμενος πατέρας δεν δίστασε να τους επιτεθεί και να διαφύγει με τη μηχανή του.

Στη συνέχεια, η 15χρονη κατήγγειλε στους αστυνομικούς πως ο πατέρας της πολύ συχνά ξυλοκοπά και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας -ένα αγόρι 13 χρόνων και ένα 4 χρόνων– με την μητέρα να παρακολουθεί αμέτοχη και να αρνείται ότι υπάρχει πρόβλημα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή η κακοποιητική συμπεριφορά έχει καταγγελθεί ξανά στο παρελθόν από γείτονες, χωρίς όμως κανείς από την οικογένεια να τις επιβεβαιώνει. Τελικά, μετά από κάποια ώρα εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές, συνελήφθη και κρατείται.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ