Ελλαδα

Οι Manowar αποχαιρετούν τον Κώστα Καζάκο - Η ανάρτηση στα social media

Πώς γνωρίστηκαν - Η κοινή φωτό του ηθοποιού με το metal συγκρότημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι Manowar επί σκηνής (κεντρική) - Ο Κώστας Καζάκος (ένθετη)
Οι Manowar επί σκηνής (κεντρική) - Ο Κώστας Καζάκος (ένθετη) © Getty Images/Ideal Image | EUROKINISSI

Οι Manowar μιλούν για τη συνεργασία τους με τον Κώστα Καζάκο. Η σχέση του ηθοποιού με το δημοφιλές metal συγκρότημα

Οι Manowar, η διάσημη metal μπάντα, εξέφρασε τη θλίψη της για τον θάνατο του Κώστα Καζάκου. Το δημοφιλές συγκρότημα είχε συνεργαστεί με την οικογένεια Καζάκου για την παραγωγή του «The Revenge of Odysseus», στην οποία συμμετείχε και ο Σάκης Τόλης από τους Rotting Christ.

Στο «The Revenge of Odysseus» ο γιος του Κώστα Καζάκου, Κωνσταντίνος, είναι η φωνή του Τηλέμαχου. Ο εκλιπών πατέρας του ακούγεται να απαγγέλει ένα κείμενο στα αρχαία ελληνικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Καζάκος ήταν παρών στη metal υπερπαραγωγή του Release Athens 2022 με Rotting Christ και Manowar το καλοκαίρι.

MANOWAR - Making of "The Revenge Of Odysseus" - Behind The Scenes

To «αντίο» των Manowar στον Κώστα Καζάκο: «Γίγαντας που δεν θα ξεχαστεί ποτέ»

Στον λογαριασμό τους στα social media οι Manowar έχουν αναρτήσει μια κοινή φωτογραφία τους με τον Κώστα Καζάκο και τον γιο του, Κωνσταντίνο, από το στούντιο ηχογράφησης. O Κώστας Καζάκος είναι σε καρέκλα και κρατά ένα μπαστούνι. Η φωτογραφία συνοδεύεται από την ακόλουθη ανάρτηση:

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του θρυλικού Κώστα Καζάκου. Ήταν ένας γίγαντας που δεν θα ξεχαστεί ποτέ».

«Καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει το μέγεθος αυτής της απώλειας για την οικογένειά του, τους φίλους του και τον κόσμο» αναφέρουν επίσης οι Manowar για τον Κώστα Καζάκο.

Και καταλήγουν, επισημαίνοντας: «Ήταν τιμή και προνόμιο να γνωρίσουμε τον Κώστα. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του».

It is with great sadness that we have learned of the passing of the legendary Kostas Kazakos.⁣ He was a giant who will...

Posted by MANOWAR on Tuesday, September 13, 2022

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ