- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Γυναικοκτονία 35χρονης στη Λάρισα - Συνελήφθη άνδρας που έβαλε φωτιά στη σύζυγό του στην Κομοτηνή
Το θύμα είναι έγκυος και έχει χάσει το πόδι της από διαβήτη
Γυναικοκτονία 35χρονης στη Λάρισα - Πυρπολισμός σε 50χρονη ΑΜΕΑ στην Κομοτηνή από τον σύζυγό της.
Νέα γυναικοκτονία καταγράφεται στη χώρα μας, αυτή τη φορά με θύμα μία 35χρονη στη Λάρισα.
Σύμφωνα με το onlarissa, η δολοφονία αποκαλύφθηκε χθες Παρασκευή, όταν λόγω της έντονης οσμής περίοικοι ειδοποίησαν τις αρχές. Οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, με την 35χρονη να είναι τυλιγμένη με ένα πάπλωμα. Λόγω της προχωρημένης σήψης, αρχικά εκτιμήθηκε πως επρόκειτο για θάνατο από παθολογικά αίτια, όμως στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως η άτυχη γυναίκα έφερε χύπημα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο.
Το θύμα διέμενε με τον Πακιστανό σύντροφό της που αναζητείται από τις αρχές ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία.
Κομοτηνή: Περιέλουσε τη γυναίκα του με βενζίνη και της έβαλε φωτιά
Την ίδια ώρα, μία νέα επίθεση σε γυναίκα από τον σύζυγό της σημειώθηκε στην Κομοτηνή. Την άτυχη γυναίκα, που δίνει «μάχη» για τη ζωή της, την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά, ο σύζυγός της, ο οποίος έχει συλληφθεί.
Ο δράστης φέρεται να το «μετάνιωσε» στη συνέχεια και να έσβησε την φωτιά, ενώ κάλεσε και την αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του site «Χρόνος», η γυναίκα είναι περί των 50 ετών και μάλιστα είναι άτομο με αναπηρία, καθώς έχει χάσει το πόδι της από διαβήτη. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η μουσουλμανικής καταγωγής γυναίκα που είναι από την Ξάνθη αλλα ζει στην Κομοτηνή, είναι έγκυος.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Κομοτηνής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.