Ελλαδα

Ο νέος ρόλος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη φυλακή: «Μελετά μανιωδώς» για τις Πανελλήνιες

Το ρεπορτάζ του Ant1 για τον γυναικοκτόνο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος © ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δηλώνει πως θα δώσει Πανελλήνιες - Η μεταβίβαση της περιουσίας του στη μικρή Λυδία.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στις φυλακές Μαλανδρίνου μετά την καταδίκη του για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γυναικοκτόνος διαβάζει μανιωδώς αρχαία ελληνικά μέσα στο κελί του, καθώς επιθυμεί να δώσει Πανελλήνιες Εξετάσεις για την εισαγωγή του στη Νομική. 

Σύμφωνα με τον Ant1, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος λίγο μετά την καταδίκη του για το φρικτό έγκλημα αποφάσισε να σπουδάσει. Μάλιστα, φαίνεται ότι αν δεν καταφέρει να εισαχθεί στο πανεπιστήμιο, θα επιλέξει να παρακολουθήσει κάποιο πρόγραμμα στο ΕΑΠ. Ο γυναικοκτόνος πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στα μεροκάματα στο κυλικείο των φυλακών. 

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μεταβιβάζει την περιουσία του στη μικρή Λυδία

Ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς και της σκυλίτσας Ρόξυ φαίνεται ότι προτίθεται να μεταβιβάσει την περιουσία του στην κόρη του Λυδία, η οποία ζει μόνιμα με τους παππούδες της στην Αλόννησο

Πληροφορίες του Ant1 αναφέρουν ότι πρόκειται να μεταβιβάσει χρηματικό ποσό ύψους περίπου 50 χιλιάδων ευρώ, το οικόπεδο που είχε αγοραστεί στην Παλλήνη με χρήματα της μητέρας της Καρολάιν, καθώς και το ποσοστό που έχει στα δύο ακίνητα της οικογένειάς του, ένα στην Αγία Παρασκευή και ένα στην Αλόννησο. Συγκεκριμένα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σχεδιάζει να μεταβιβάσει στη Λυδία το οικόπεδο στο Δασαμάρι Αγίου Σπυρίδωνα, στο Πικέρμι. Πρόκειται για ένα οικόπεδο 500 τ.μ. αξίας 55.000 ευρώ και δεν είναι οικοδομήσιμο. Κάτοικοι της περιοχής λένε πως από το 2020 κανείς δεν έχει εμφανιστεί στο οικόπεδο, ούτε καν για να το καθαρίσει. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ