Ελλαδα

Πολίχνη: Νεκρός στη σκεπή για τρεις ημέρες ο ηλικιωμένος - Πώς έχασε τη ζωή του

Η τραγική σύμπτωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σπίτι όπου βρέθηκε νεκρός ο ηλικιωμένος στην Πολίχνη
Νεκρός ηλικιωμένος σε στέγη σπιτιού στην Πολίχνη © thestival.gr

Πολίχνη: Πτώμα σε σκεπή σπιτιού - Οι πρώτες πληροφορίες και οι εκτιμήσεις για το χρονικό διάστημα παραμονής στο σημείο.

Πτώμα άνδρα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε μετά τις 7 το πρωί πάνω σε σκεπή σπιτιού στην Πολίχνη, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Τη σορό είδε περίοικος πάνω στα κεραμίδια του σπιτιού και ειδοποίησε την αστυνομία. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, ενώ μετέβη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, είναι πως ο ηλικιωμένος είναι νεκρός ήδη εδώ και 48 ώρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr, η κόρη του ηλικιωμένου, τον αναζητούσε για να πάνε στο μνημόσυνο της αδελφής της, όμως ενημερώθηκε ότι εκείνος είχε εντοπιστεί νεκρός στη σκεπή του σπιτιού. Μόλις κατέφθασε η κόρη του στο σημείο εμφανώς συντετριμμένη δήλωσε ότι «είναι τραγικό που η σορός του πατέρα μου ήταν τρεις μέρες στη σκεπή και δεν το είδε κανείς». Ο ηλικιωμένος μετακόμισε πριν από τρεις μήνες στην περιοχή της Πολίχνης. Το άψυχο σώμα του άνδρα βρισκόταν στη σκεπή τουλάχιστον δύο εικοσιτετράωρα, με τους γείτονες να αντικρίζουν σήμερα το πρωί το αποτρόπαιο αυτό θέαμα.

«Πέθανε αβοήθητος, μάλλον γλίστρησε και έπεσε» ανέφερε γείτονας της περιοχής στο ThessToday.gr.

Στο σημείο έχει σπεύσει και η Ελληνική Αστυνομία, ενώ προς το παρόν εξετάζονται όλα τα σενάρια.

ThessToday.gr - Νεκρός ηλικιωμένος σε σκεπή στην Πολίχνη

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, εικάζεται ότι χτύπησε ενώ εργαζόταν και κατέληξε αβοήθητος. Ανέβηκε στη στέγη του παραπήγματος για να πραγματοποιήσει εργασίες στεγανοποίησης. Τις προηγούμενες ημέρες ζητούσε από γείτονές του λαμαρίνες για να σκεπάσει την οροφή του σπιτιού του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ