Ελλαδα

Θάσος: Εξαφανισμένη 45χρονη εδώ και δύο μήνες - Κραυγή απόγνωσης από τον πατέρα της

Αμοιβή για τον εντοπισμό της Φανής Παραφέστα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η εξαφανισμένη Φανή Παραφέστα
Η εξαφανισμένη Φανή Παραφέστα

Φανή Παραφέστα: Η εξαφάνιση της 45χρονης από τη Θάσο - Οι δηλώσεις του ηλικιωμένου πατέρα της και η αμοιβή

Δύο και πλέον μήνες παραμένει εξαφανισμένη η 45χρονη Φανή Παραφέστα. Τα ίχνη της χάθηκαν στις 13 Ιουνίου 2022 στη Θάσο και οι έρευνες για τον εντοπισμό της παραμένουν άκαρπες. Ο ηλικιωμένος πατέρας της αποφάσισε να δώσει αμοιβή σε όποιον την εντοπίσει είτε ζωντανή, είτε νεκρή. 

Η Φανή Παραφέστα εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Σκάλα Ποταμιάς στη Θάσο. Είχε πει πως θα πήγαινε μία βόλτα στο μονοπάτι της Ποταμιάς που οδηγεί στο Υψάριο. Από τότε αγνοείται. Ο πατέρας της αγνοούμενης σε δηλώσεις του στο kavalanews.gr ανέφερε ότι για δέκα ημέρες αστυνομία και πυροσβεστική την αναζητούσαν στην περιοχή όπου εικάζεται ότι χάθηκε ενώ έχει αποκλειστεί η περίπτωση να έχει φύγει από τη νησί, καθώς δεν είχε μαζί της τίποτα όταν έφυγε από το σπίτι της.

«Που είναι αυτό το παιδί;» ρωτά ο ηλικιωμένος πατέρας και δηλώνει ότι προτίθεται να διαθέσει το ποσό των 4.000 ευρώ σε όποιον εντοπίσει την κόρη του ζωντανή ή νεκρή. «Θα δώσω τα χρήματα σε όποιον μου τη φέρει είτε ζωντανή, είτε νεκρή… δεν ξέρω τι άλλο να κάνω…»,τονίζει.

Η Φανή Παραφέστα, 45 ετών, την 13/06/22, εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στη Σκάλα, Ποταμιάς, Θάσου. Έχει καστανόμαυρα μάτια, ύψος 1,60μ και είναι κανονικού βάρους.

Η εξαφανισμένη Φανή Παραφέστα
Η εξαφανισμένη Φανή Παραφέστα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.