- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
8χρονος ακρωτηριάστηκε από ατύχημα με θαλάσσιο σκάφος στους Παξούς
Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του
Παξοί: Τραυματισμός 8χρονου σε θαλάσσιο μέσο αναψυχής στους Παξούς.
Ελαφρύ τραυματισμό υπέστη ένας 8χρονος όταν σε σκάφος αναψυχής που επέβαινε, χτύπησε το πόδι του με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί ένα από τα δάχτυλα του.
«Από τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε φέρεται ο μικρός να γλίστρησε μέσα στο σκάφος και να πιάστηκε το πόδι του σε κάποιο κρίκο με αποτέλεσμα να κοπεί το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού του» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Παξών, Σπύρος Βλαχόπουλος.
Το γεγονός συνέβη χθες το βράδυ και αμέσως το παιδί μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ταχύπλοο σκάφος στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας όπου νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του, ενώ αναμένεται σύντομα να πάρει εξιτήριο.
Προανάκριση, για τα αίτια του ατυχήματος, διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό Παξών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι πιθανότητες να χιονίσει στην Αττική
Οι αρχές συνιστούν στους επιβάτες να ενημερώνονται πριν από την αναχώρησή τους
Την Τετάρτη αναμένεται να επανέρθει η θερμοκρασία σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική και οι υπηρεσίες του δήμου
Θα έχουμε «λευκές εκπλήξεις»;
Δείτε τους χάρτες του Meteo
Τι ώρα θα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί πριν το κλείσιμο των τριών σταθμών
Δεμένα παραμένουν πλοία στα λιμάνια
Την Τρίτη η συνάντηση με τον πρωθυπουργό
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος της δόνησης
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.