Ελλαδα

Δολοφονία ο θάνατος δικηγόρου στα Εξάρχεια; Έρευνες για εγκληματική ενέργεια

Τι έδειξαν οι έρευνες στο κινητό της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτογραφία της δικηγόρου που πέθανε στα Εξάρχεια σε πρόχειρο μνήμα που περιποιείται ο σύζυγός της
Εξάρχεια - Θάνατος δικηγόρου © Star

Εξάρχεια - Θάνατος δικηγόρου: Οι απειλές στο κινητό της και τα στοιχεία που δείχνουν εγκληματική ενέργεια και όχι δυστύχημα. 

«Σαφείς ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια» προκύπτουν 40 και πλέον ημέρες μετά τον θάνατο της δικηγόρου Βασιλικής Αυγουστίνου στα Εξάρχεια. Ο δικηγόρος της οικογένειάς της αναφέρει σε δηλώσεις του ότι παρά το γεγονός ότι ο θάνατος της δικηγόρου είχε θεωρηθεί αρχικά ατύχημα, το σενάριο της δολοφονίας παραμένει και ενισχύεται από τα ευρήματα στο κινητό της τηλέφωνο. 

Ο θάνατος της δικηγόρου, Βασιλικής Αυγουστίνου, τον περασμένο Ιούνιο είχε αποδοθεί σε ατύχημα που είχε μετά από πτώση στα Εξάρχεια και ενώ πήγαινε για την καθιερωμένη βόλτα τα σκυλάκια της. Ενδείξεις για δολοφονία προκύπτουν, όμως, από το άνοιγμα του κινητού της τηλεφώνου, στο οποίο εντοπίστηκαν απειλές. 

«Υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι που την απειλούσαν. Εχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία, γιατί κυνηγούσε γνωστούς ναρκέμπορους, βιαστές και δολοφόνους ανθρώπων και ζώων», είπε στο Star ο σύζυγος της δικηγόρου, Αντώνης Πατατανές. Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξανδρος Κανελλόπουλος πρόσθεσε: «Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Τα χτυπήματα έτσι όπως περιγράφονται στα ιατρικά έγγραφα δεν δικαιολογούνται σε τυχαίο περιστατικό και τυχαία πτώση. Ξέρουμε ονόματα». 

Μπροστά σε ένα πρόχειρο μνήμα με τη φωτογραφία της,  στο σημείο που βρέθηκε με βαρύ τραύμα στο κεφάλι, ο σύζυγός της ξέσπασε: «Υπάρχουν ενδείξεις ότι δυστυχώς κάποιοι θέλησαν να της πάρουν τη ζωή. Η Ασφάλεια Εξαρχείων έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Έχει βρει κάποια στοιχεία και πιστεύω σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ