Ελλαδα

Σκιάθος: Ο επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε, είχε πνιγεί στα χρέη (βίντεο)

Συγκλονισμένοι φίλοι και συγγενείς - Το σημείωμα που άφησε πίσω του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο επιχειρηματίας στη Σκιάθο που αυτοκτόνησε, είχε πολλά χρέη. Τι αναφέρει φίλος του. Τραγικές φιγούρες τα παιδιά του που τον βρήκαν, απαγχονισμένο.

Στη Σκιάθο η αυτοκτονία του επιχειρηματία έχει συγκλονίσει συγγενείς, φίλους και συνεργάτες στο νησί των Σποράδων. O Σκιαθίτης επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε, ήταν 55 ετών. Όπως έγινε γνωστό, άφησε πίσω του σημείωμα όπου εξηγεί γιατί προχώρησε στην αυτοχειρία.

Πατέρας τριών παιδιών, ο 55χρονος είχε έντονη επαγγελματική δραστηριότητα στον Τουρισμό. Βρέθηκε απαγχονισμένος από τα παιδιά του σε βίλα βραχυχρόνιας μίσθωσης που διατηρεί η οικογένεια στην περιοχή Αγία Ελένη, στη Σκιάθο.

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στη Σκιάθο για την αυτοκτονία του επιχειρηματία

«Δεν το περιμέναμε από αυτόν να το κάνει γιατί τα πράγματα πάντα τα αντιμετώπιζε με τη δική του προσπάθεια. Είχε ένα παραδοσιακό καφενείο που το έκλεισε, είχε χώρο εστίασης στις Κουκουναριές, ένα μάρκετ που διαχειρίζεται η αδελφή του» ανέφερε για την αυτοκτονία φίλος του επιχειρηματία.

Και πρόσθεσε ότι είχε συναντηθεί με τον 55χρονο λίγες ημέρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του. «Αυτές τις τρεις ημέρες τι συνέβη και τι άλλαξε τη ρότα τη ζωής του δεν το ξέρω».

Όπως είπε, ο επιχειρηματίας στη Σκιάθο που αυτοκτόνησε, ήταν ένας καλοσυνάτος άνθρωπος με τρία παιδιά, δύο κόρες 8 ετών και ένα αγόρι 12 ετών. Η γυναίκα του είναι πρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και είχαν έντονη κοινωνική προσφορά.

Στα social media έχουν γίνει πολλές αναρτήσεις για το τραγικό συμβάν που έχει συγκλονίσει τη Σκιάθο.