Ελλαδα

Δολοφονία στην Άρτα: «Πήγε να με χτυπήσει με το όπλο και μπήκε μπροστά ο πατέρας μου»

Ο διάλογος πριν το έγκλημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άφαντος ο 29χρονος μετά τη δολοφονία του πεθερού του στην Άρτα
Άφαντος ο 29χρονος μετά τη δολοφονία του πεθερού του στην Άρτα © EUROKINISSI/ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ | Facebook

Δολοφονία στην Άρτα: Το φως της δημοσιότητας είδε ο διάλογος που είχαν θύτης και θύμα - Τι υποστηρίζει η κόρη του θύματος.

Νέες πληροφορίες σχετικά με την δολοφονία στην Άρτα και όσα προηγήθηκαν αυτής έδωσε η πρώην σύζυγος του καθ' ομολογίαν δράστη στην κατάθεσή της.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει δύο χρόνια μετά το γάμο τους, με το δικαστήριο να έχει αποφανθεί πως ο 29χρονος θα μπορεί να βλέπει το παιδί που είχαν αποκτήσει κάθε Τρίτη και Πέμπτη αποκλειστικά και μόνο στο σπίτι της μητέρας του παιδιού.

Την προηγούμενη Πέμπτη, ο δράστης πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του για να δει το παιδί τους χωρίς όμως να ειδοποιήσει, κάτι που εκνεύρισε την ίδια.

«Γιατί δεν ειδοποίησες για την ώρα που θα ερχόσουν;», φαίνεται να του είπε. Η ερώτηση εκνεύρισε τον 29χρονο θύτη, ο οποίος άρχισε να της φωνάζει και να την προσβάλλει. Τότε ήταν που βγήκε έξω από το σπίτι του ο πατέρας της γυναίκας και ξεκίνησε να διαπληκτίζεται με τον δράστη. Οι δύο άντρες, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχαν καλές σχέσεις ακόμα και όταν ήταν παντρεμένο το ζευγάρι.

Τότε, ο 29χρονος -ισχυρίζεται ότι ο πεθερός του τον εξύβρισε- πήγε στο όχημά του, πήρε το όπλο και τον πυροβόλησε. Μάλιστα, στην κατάθεσή της, η γυναίκα υποστήριξε πως είχε στόχο να χτυπήσει εκείνη αλλά μπήκε μπροστά ο πατέρας της.

«Πήγε να με χτυπήσει με το όπλο και μπήκε μπροστά ο πατέρας μου» φέρεται να είπε στις Αρχές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ