Ελλαδα

Αναστάτωση στο «Ελ. Βενιζέλος»: Αεροσκάφος Airbus προσγειώθηκε με καπνούς στο πιλοτήριο

Είχε προορισμό την Κρήτη - Τι ανέφεραν οι πιλότοι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα
Το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα © EUROKINISSI

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αεροσκάφος Airbus προσγειώθηκε, βγάζοντας καπνούς από το πιλοτήριο.

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα σήμανε συναγερμός, καθώς ένα Airbus προσγειώθηκε την Κυριακή (14/8) το απόγευμα με καπνούς να υπάρχουν στο πιλοτήριο.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν πυροσβεστικά οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος τροχοδρόμησε κανονικά και δεν χρειάστηκε τελικά να γίνει κάποια ενέργεια από τους πυροσβέστες.

Το Airbus που προσγειώθηκε στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» ανήκει στη γαλλική αεροπορική εταιρεία Air France.

Στην Κρήτη πήγαινε το Airbus που προσγειώθηκε εκτάκτως στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο «Σαρλ ντε Γκωλ» του Παρισιού και είχε προορισμό την Κρήτη.

Το Airbus προσγειώθηκε εκτάκτως λίγο μετά τις 18:00 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Οι πιλότοι είχαν αναφέρει νωρίτερα ότι βγαίνει καπνός στο πιλοτήριο. Άμεσα ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο ασφαλείας για την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών.

Όλοι οι επιβάτες του αεροπλάνου που πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο στα Σπάτα είναι καλά στην υγεία τους. Ακολούθησαν εξονυχιστικοί έλεγχοι στο Airbus, προκειμένου να διαπιστωθεί από πού προήλθε ο καπνός.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ