Ελλαδα

Χειροπέδες σε μητέρα, πατέρα και γιο για την αρπαγή ανήλικης στην Πάτρα

Η καταγγελία της μητέρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό αυτοκίνητο και μηχανή της Αστυνομίας
Περιπολικό - Αστυνομία © EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Αρπαγή 16χρονης στην Πάτρα: Τρεις συλλήψεις μετά από καταγγελία της μητέρας της ανήλικης

Τρία άτομα της ίδιας οικογένειας, ο 25χρονος γιος, η μητέρα και ο πατέρας, συνελήφθησαν από τις αρχές στην Πάτρα κατηγορούμενοι για την αρπαγή μίας 16χρονης κοπέλας, μετά από σχετική καταγγελία που υπέβαλε στις αρχές η μητέρα της ανήλικης. 

Η μητέρα της 16χρονης κατήγγειλε όχι μόνο ότι τα τρία μέλη της οικογένειας υποστήριξαν τη διαφυγή της ανήλικης από το σπίτι, αλλά και ότι ο 25χρονος γιος της οικογένειας, με τον οποίο η κοπέλα φέρεται να διατηρεί σχέση, την κακοποίησε. 

Έπειτα από έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, εντόπισαν και συνέλαβαν σε περιοχή της Πάτρας, τους δύο εκ των τριών κατηγορούμενων, ενώ έπειτα από λίγη ώρα προσήλθε αυτοβούλως, μαζί με την ανήλικη, στην Ασφάλεια και συνελήφθη ο τρίτος κατηγορούμενος, ο οποίος είναι ο γιος των δύο πρώτων συλληφθέντων.

Οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ η ανήλικη μεταφέρθηκε από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος στο νοσοκομείο, για την παροχή ιατρικής βοήθειας και εκτίμησης.

Πάτρα - Αρπαγή 16χρονης: Οι καταγγελίες από τη μητέρα της ανήλικης

Η μητέρα της 16χρονης κατήγγειλε ότι ενώ η κόρη της νοσηλευόταν στο Δαφνί, «απήχθη» από τον σύντροφό της, αφού πρώτα μαζί με την παρέα του έσπασαν την περίφραξη. Επιπλέον, η μητέρα της 16χρονης κατήγγειλε ότι προ ημερών η 16χρονη μετέβη στο σπίτι της με εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού σε όλο της το σώμα. Η μητέρα έκανε μήνυση, ωστόσο λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών της τοπικής Αστυνομίας παρήλθε το αυτόφωρο και ο καταγγελλόμενος «κακοποιητής» δεν προσήχθη καν. Η μητέρα καταγγέλλει πως ο ξυλοδαρμός έγινε σε δημόσιο χώρο και συγκεκριμένα στο «Σκαγιοπούλειο».

«Απειλούμεθα οικογενειακώς, όλα είναι καταγεγραμμένα στις μηνύσεις και στην Εισαγγελία. Μια φορά πήγαν οι γιοί μου να την πάρουν από το σπίτι του νεαρού και βγήκε ο πατέρας του και κυνήγησε τα παιδιά! Έχω φτάσει στα όρια μου και θα πάρω το νόμο στα χέρια μου…!», δήλωσε η γυναίκα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ