Ελλαδα

Mετανιωμένη η ηλικιωμένη που χτύπησε σκύλο στη Θεσσαλονίκη - Τι ισχυρίζεται

«Τι μου έκανε το ζώο για να το χτυπήσω;»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ηλικιωμένη στη Θεσσαλονίκη έχει χτυπήσει με το μπαστούνι της τον αδέσποτο σκύλο
Η ηλικιωμένη στη Θεσσαλονίκη έχει χτυπήσει με το μπαστούνι της τον αδέσποτο σκύλο © YouTube/ΕΡΤ

Η ηλικιωμένη που χτύπησε σκύλο στη Θεσσαλονίκη φέρεται να μετάνιωσε που πέταξε το μπαστούνι στο αδέσποτο. Τα πρώτα της λόγια μετά τον σάλο.

H ηλικιωμένη που έριξε το μπαστούνι της στον σκύλο στη Θεσσαλονίκη φέρεται να έχει μετανιώσει για την πράξη της. Σε δηλώσεις της στον Alpha η 75χρονη που κακοποίησε τον σκύλο, ισχυρίστηκε σε δηλώσεις της ότι δεν είχε πρόθεση να τον χτυπήσει, αλλά ήθελε απλά να τον τρομάξει για να φύγει από το πεζοδρόμιο.

Στο βίντεο που συνεχίζει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο σκύλος κάθεται στο πεζοδρόμιο, κοντά στον τοίχο, προκειμένου να έχει σκιά. Η ηλικιωμένη στη Θεσσαλονίκη τον προσεγγίζει και του πετά το μπαστούνι. Ο σκύλος απομακρύνεται με ένα επιφώνημα πόνου.

Οι εικόνες προκάλεσαν οργή στα social media, με χρήστες να ζητούν την παραδειγματική τιμωρία της ηλικιωμένης για κακοποίηση ζώου. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ευζωίας ζώων συντροφιάς.

Σάλος με βίντεο που δείχνει ηλικιωμένη να πετάει μπαστούνι σε αδέσποτο | 12/8/22 | ΕΡΤ


«Δεν ήθελα να το χτυπήσω» - Οι ισχυρισμοί της ηλικιωμένης που έριξε το μπαστούνι στον αδέσποτο σκύλο

Η 75χρονη, κάτοικος Χρυσαυγής, του Δήμου Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη εμφανίζεται μετανιωμένη για την πράξη της. Όπως είπε, «το είδα που ήταν ξαπλωμένο, νόμιζα πως ήταν ξύπνιο και δεν έφευγε». Και πρόσθεσε: «Δεν ήθελα να το χτυπήσω, τι μου έκανε το ζώο για να το χτυπήσω; Ήθελα μόνο να το τρομάξω για να φύγει και να μπορώ να περπατήσω».

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της η ηλικιωμένη στη Θεσσαλονίκη που κακοποίησε το αδέσποτο, ισχυρίστηκε ακόμη ότι είχε πέσει θύμα επίθεσης στο παρελθόν από σκύλο. Γι' αυτό και -όπως είπε- είναι επιφυλακτική με τα αδέσποτα.

«Ο φόβος με έκανε να ρίξω το μπαστούνι στο σκυλί, για να μπορέσω να περπατήσω χωρίς να με δαγκώσει» τόνισε ακόμη. Και συμπλήρωσε: «Δεν κατάλαβα πως κοιμόταν, δεν βλέπω καλά και δεν ακούω. Έχω προβλήματα υγείας, έχω αστάθεια, δεν μπορώ να περπατήσω καλά. Γυρίζω το κεφάλι μου, χάνω των βηματισμό μου και πέφτω. Μόνο το πεζοδρόμιο έχω για να με βοηθάει».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ