Ελλαδα

Ηλικιωμένη στη Θεσσαλονίκη χτύπησε σκύλο με μπαστούνι (βίντεο)

Υπεβλήθη μήνυση σε βάρος της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηλικιωμένη επιτέθηκε με μπαστούνι σε αδέσποτο στη Θεσσαλονίκη
Ηλικιωμένη επιτέθηκε με μπαστούνι σε αδέσποτο στη Θεσσαλονίκη © Pixabay

Στη Θεσσαλονίκη ηλικιωμένη γυναίκα πλησίασε αδέσποτο σκύλο και τον χτύπησε με το μπαστούνι, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε.

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος της 75χρονης που χτύπησε σκύλο στη Θεσσαλονίκη. Όλα ξεκίνησαν μετά το βίντεο που τη δείχνει να κακοποιεί το αδέσποτο σε πεζοδρόμιο στη Χρυσαυγή του Δήμου Λαγκαδά.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε την Κυριακή 7 Αυγούστου. Έγινε η καταγγελία στις αρχές, με την αστυνομική έρευνα να οδηγεί στην 75χρονη ηλικιωμένη.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε, είναι για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας. Σύμφωνα με τη μήνυση που υπεβλήθη, η 75χρονη προσέγγισε τον αδέσποτο σκύλο στη Θεσσαλονίκη και του επιτέθηκε με το μπαστούνι της. Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν συνελήφθη, καθώς παρήλθε το όριο του αυτοφώρου.

Η στιγμή που η ηλικιωμένη στη Θεσσαλονίκη εκτοξεύει το μπαστούνι και χτυπά τον αδέσποτο σκύλο

Στα social media κυκλοφορεί το βίντεο που δείχνει την επίθεση που εξαπολύει η ηλικιωμένη στον αδέσποτο σκύλο, ο οποίος είχε ξαπλώσει στο πεζοδρόμιο, σε σημείο που είχε σκιά, χωρίς να ενοχλεί κανέναν.

Η 75χρονη στη Θεσσαλονίκη σηκώνει το μπαστούνι και το πετά, χτυπώντας τον σκύλο, ο οποίος βγάζει μια κραυγή πόνου και απομακρύνεται τρομαγμένος. Το συγκεκριμένο βίντεο προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στο διαδίκτυο, με χρήστες να ζητούν την παραδειγματική τιμωρία της για την κακοποίηση του ζώου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ