Ελλαδα

Θέμα χρόνου η σύλληψη του 29χρονου που σκότωσε τον πεθερό του στην Άρτα

Συνεχίζονται οι έρευνες – Το χρονικό του εγκλήματος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δολοφονία με θύμα 80χρονο στην Άρτα: Σε εξέλιξη η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του δράστη. Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας.

Θέμα χρόνο εκτιμάται πως είναι η σύλληψη του δράστη της δολοφονίας στην Άρτα, αφού βρέθηκε το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος, αμέσως μετά τη δολοφονία του πεθερού του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες που επικαλείται το epirusgate.gr, τον φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας του ηλικιωμένου άνδρα, συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Οι αστυνομικοί ερευνούν την περιοχή και, σύμφωνα πάντα με το τοπικό Μέσο, θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψη ή η παράδοσή του.

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα συνέβη λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης μετά από έντονο καβγά ανάμεσα στους δύο άνδρες που έλαβε χώρα στην αυλή του σπιτιού του ηλικιωμένου. Στη συνέχεια ο 29χρονος διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμούς.

Κάτοικοι του χωριού χαρακτηρίζουν τον 29χρονο ως έναν ιδιαίτερα οξύθυμο άνδρα.

Κατά πληροφορίες, αφορμή για τον καβγά ήταν το γεγονός ότι ο 80χρονος πήρε τον κόρη του από το σπίτι που διέμενε με τον γαμπρό του και την πήγε στο πατρικό της, στο Αστροχώρι, καθώς είχαν σοβαρά προβλήματα μεταξύ τους.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.