Ελλαδα

Μεσσήνη: Συνελήφθη 50χρονος για την επίθεση με χημικό υγρό σε 49χρονη

Η γυναίκα υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα στη Μεσσήνη δέχτηκε επίθεση στο πρόσωπο με χημικό υγρό
Γυναίκα στη Μεσσήνη δέχτηκε επίθεση στο πρόσωπο με χημικό υγρό © EUROKINISSI

Στη Μεσσήνη γυναίκα δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό. Φέρει σοβαρά εγκαύματα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Συνελήφθη 50χρονος

Στη Μεσσήνη διεξάγεται έρευνα για την επίθεση που δέχτηκε γυναίκα με χημικό υγρό. Ο δράστης έριξε το υγρό και τράπηκε σε φυγή.

Η 49χρονη γυναίκα νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Αστυνομικοί προσήγαγαν και συνέλαβαν αργά το βράδυ της Τετάρτης (10/8) έναν 50χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι ο πρώην σύζυγός της. Στο πλαίσιο της έρευνας αναζητείται βίντεο από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας στη Μεσσήνη.

Είχε προηγηθεί η προσαγωγή του υπόπτου στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Καλαμάτας. Ο άνδρας ανακρίθηκε από τους αστυνομικούς και ενώ στην αρχή αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην επίθεση με καυστικό υγρό, στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι αυτός είναι ο δράστης.

Επίθεση με χημικό υγρό σε γυναίκα στη Μεσσήνη - Το χρονικό

Όλα συνέβηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/8) λίγο πριν από τις 04:00 τα ξημερώματα. Η 49χρονη γυναίκα βρισκόταν στην περιοχή Ανάληψη στη Μεσσήνη.

Ειδικότερα, περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή Ανάληψης η 49χρονη γυναίκα πήγαινε στη δουλειά της. Φθάνοντας εκεί, επιχειρώντας να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης όπου εργάζεται, δέχτηκε επίθεση από κουκουλοφόρο.

Ο δράστης επιχείρησε αρχικά να ακινητοποιήσει τη 49χρονη με ένα πανί, το οποίο ήταν εμποτισμένο με χημικό υγρό. Στη συνέχεια, όμως, έριξε το υγρό στο πρόσωπο της γυναίκας. Αφού δεν κατάφερε να την ακινητοποιήσει, τράπηκε σε φυγή.

Στη Μεσσήνη σήμανε συναγερμός. Οι λόγοι της επίθεσης παραμένουν άγνωστοι.

Στο νοσοκομείο της Καλαμάτας η 49χρονη μετά την επίθεση στη Μεσσήνη

Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, η γυναίκα νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας. Είναι εκτός κινδύνου, ωστόσο φέρει σοβαρά εγκαύματα στην περιοχή του ματιού.

Την υπόθεση για την επίθεση με χημικό υγρό στη Μεσσήνη διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Επίθεση με χημικό υγρό στη Μεσσήνη - Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθη βραδινές ώρες σήμερα, Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 50χρονος ημεδαπός για τον τραυματισμό με χημικό υγρό 49χρονης ημεδαπής, που έλαβε χώρα σε περιοχή της Μεσσήνης.

» Όπως προέκυψε, ο 50χρονος πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, προσέγγισε την ημεδαπή έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηρίστηκα του προσώπου του, κατά το χρόνο που αυτή εισερχόταν στην επιχείρηση όπου εργάζεται και της επιτέθηκε αρχικά τοποθετώντας πανί εμποτισμένο με υγρό στο στόμα και τη μύτη της και στη συνέχεια ρίχνοντας στο πρόσωπό της φιάλη με το ίδιο υγρό.

» Η 49χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Ο συλληφθείς με τη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ