Ελλαδα

Αγκαλιά με την οικογένειά του στην Ηλεία είναι και πάλι ο Θύμιος Μπουγάς

Ο 39χρονος άνδρας είχε πέσει θύμα bullying

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Θύμιος Μπουγάς
Ο Θύμιος Μπουγάς © Youtube

Ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς αγκαλιά με δύο από τα αδέλφια του. Δείτε τη φωτογραφία.

Με τα δύο αδέλφια του, Παναγιώτη και Αγγελική, συναντήθηκε ο Θύμιος Μπουγάς, ο άνδρας που είχε πέσει θύμα bullying, προτού εξαφανιστεί για εβδομάδες.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα tempo24.news, η δημοσιογράφος Νατάσα Μποζίνη, που εθελοντικά προσφέρει στην πλήρη αποκατάσταση της υγείας του Θύμιου Μπουγά έγραψε σε ανάρτησή της: «Μιλάμε κάθε μέρα με τον Θύμιο που πλέον είναι φίλος μας. Μετά από χρόνια σταμάτησε να κυκλοφορεί αθέατος μόνο τα βράδια και να ζει απομονωμένος από όλους. Σήμερα συναντήθηκε με δύο από τα αδέρφια του τον Παναγιώτη και την, Αγγελική στο φως της μέρας Χάρηκα πολύ για αυτήν τη φωτογραφία και την μοιράζομαι μαζί σας».

Σημειώνεται ότι σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται όλες οι ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου να γίνουν οι πρώτες εκτιμήσεις ώστε να ακολουθήσει στην συνέχεια η ιατρική αποκατάσταση του 39χρονου.

Πύργος: Ο Θύμιος έσμιξε ξανά με την οικογένειά του
Πύργος: Ο Θύμιος έσμιξε ξανά με την οικογένειά του © tempo24.news

Υπενθυμίζεται ότι ο Θύμιος αναζητούνταν επί 1,5 μήνα μετά το bullying που δέχθηκε από ομάδα ατόμων. «Δεν ήξερα ότι με ψάχνατε», είχε δηλώσει ο ίδιος όταν εντοπίστηκε σε ακατοίκητο σπίτι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY