Ελλαδα

Τι έδειξε η νεκροψία για την 20χρονη που βρέθηκε απαγχονισμένη στο σπίτι της στην Αίγινα

Οι πρώτες πληροφορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάτρα: Βρέθηκε απαγχονισμένος σε κολώνα της ΔΕΗ
Περιπολικό (φωτό αρχείου) © Εurokinissi

Θάνατος 20χρονης στην Αίγινα: Η αυτοκτονία της νεαρής Μαρίας και οι φήμες που διαψεύστηκαν από τα ευρήματα του ιατροδικαστή.

Η νεκροψία στη σορό της 20χρονης Μαρίας, που βρέθηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της στην Αίγινα το πρωί του Σαββάτου, ολοκληρώθηκε σήμερα.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του saronicmagazine.gr, η νεκροψία που διενεργήθηκε από τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά, Ηλία Μπογιόκα, κατέδειξε ότι ο θάνατος της 20χρονης οφείλεται σε απαγχονισμό. Εκκρεμούν τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης από τα οποία θα προκύψει ενδεχομένως εάν η νεαρή γυναίκα βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών. Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησαν φήμες περί ενδείξεων κακοποίησης στο σώμα του 20χρονου κοριτσιού, ωστόσο, πληροφορίες από τα ευρήματα της νεκροψίας διαψεύδουν ότι υπήρξαν τέτοιου είδους ευρήματα. Το μόνο εύρημα είναι τα ίχνη που άφησε στον λαιμό της 20χρονης το σκοινί, το οποίο της προκάλεσε τον θάνατο.

Θάνατος 20χρονης στην Αίγινα: Το χρονικό

Η 20χρονη Μαρία εργαζόταν στο μπαρ εστιατόριο Αυλή, στο κέντρο της Αίγινας, απ’ όπου έφυγε τα ξημερώματα του Σαββάτου για το σπίτι της.

Στις 9.30 το πρωί, σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, η μητέρα της επιστρέφοντας στο σπίτι αντίκρισε την κόρη της απαγχονισμένη. Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, άνθρωποι που γνώριζαν καλά το κορίτσι, αλλά κυρίως εκείνοι που την είχαν συναναστραφεί το τελευταίο βράδυ, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι η Μαρία, μια χαρούμενη και δυναμική κοπέλα, έβαλε έτσι ξαφνικά τέλος στη ζωή της.

Αυτό αποτέλεσε την αφορμή της διάδοσης ποικίλων φημών, ενώ ένα μήνυμα που είχε στείλει σε μια φίλη της μια ημέρα νωρίτερα, αξιολογήθηκε από συγγενικά της πρόσωπα ως προάγγελος της αυτοκτονίας της. Η 20χρονη Μαρία δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Η κηδεία της 20χρονης θα τελεστεί αύριο Πέμπτη. 

Αίγινα: 20χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της | 1/8/22 | ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ