Ελλαδα

Θάνατος 20χρονης στην Αίγινα: Το τελευταίο μήνυμα στη φίλη της

Η νεαρή Μαρία βρέθηκε απαγχονισμένη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
Θάνατος 20χρονης στην Αίγινα - Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία © EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Θάνατος 20χρονης στην Αίγινα: Τα στοιχεία για αυτοκτονία, το τελευταίο μήνυμα και οι καταθέσεις του περιβάλλοντός της

Συνεχίζονται οι έρευνες τον αρχών για την υπόθεση θανάτου της 20χρονης Μαρίας στην Αίγινα, που βρέθηκε απαγχονισμένη έξω από το σπίτι όπου διέμενε με τη μητέρα της το πρωί του Σαββάτου (30/7). Ένα μήνυμα που έστειλε στην κολλητή της φίλη φέρεται να ενισχύει το σενάριο η νεαρή κοπέλα να έδωσε τέλος στη ζωή της, ωστόσο φως αναμένεται να ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή. 

Η μητέρα της 20χρονης εντόπισε νεκρή την κόρη της στις 09:30 το πρωί του Σαββάτου στην αυλή του σπιτιού τους. Η ΕΛ.ΑΣ. από την πρώτη στιγμή εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα καθώς η νεαρή Μαρία δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα με το οποίο να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Θάνατος 20χρονης στην Αίγινα: Τι είπαν στην ΕΛ.ΑΣ. άνθρωποι από το περιβάλλον της

Σύμφωνα με την ΕΡΤ και τοπικά ΜΜΕ, υπήρχε μία έντονη φημολογία για εκρηκτική σχέση ανάμεσα στην ίδια και στον σύντροφο της μητέρας της. Στις καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, άνθρωποι του περιβάλλοντος είπαν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι τόσο στη μητέρα, όσο και στην ίδια την 20χρονη. 

Τις τελευταίες ώρες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 20χρονη λίγες ώρες πριν αυτοκτονήσει είχε στείλει στην κολλητή της φίλη ένα μήνυμα στο οποίο φέρεται να έγραφε: «βρήκα έναν τρόπο να τελειώσουν όλα και άμεσα».

Ο φάκελος θα κλείσει μόλις γίνει η νεκροψία-νεκροτομή και βγουν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να προκύπτει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η κοινωνία της Αίγινας είναι η συγκλονισμένη, καθώς η 20χρονη Μαρία, η οποία εργαζόταν σε γνωστό χώρο εστίασης στην καρδιά του νησιού, ήταν ένα αγαπητό και χαμογελαστό παιδί. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ