Ελλαδα

Εξαφανισμένη για 5η μέρα η 45χρονη μητέρα από τα Πατήσια

«Η ζωή της κινδυνεύει», λέει ο πατέρας της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 45χρονης, Αγγελικής-Ειρήνης Καπετανάκη, η οποία αγνοείται από το πρωί της Δευτέρας.

Για πέμπτη ημέρα παραμένει εξαφανισμένη η 45χρονη, Αγγελική-Ειρήνη Καπετανάκη, η οποία έφυγε το πρωί της περασμένης Δευτέρας από το σπίτι της στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Αττικής, για να πάει στη δουλειά της και έκτοτε δεν έχει δώσει σημάδια ζωής.

Η υπηρεσία εξαφανισμένων ανθρώπων Silver Alert συνεχίζει σταθερά τις έρευνες στις περιοχές όπου υπάρχουν μαρτυρίες πως έχει εμφανιστεί, αλλά χωρίς να αποφέρουν καρπούς. Την ίδια ώρα, ο πατέρας της 45χρονης επιμένει πως η κόρη του βρίσκεται σε κίνδυνο. Μάλιστα, χτες στο άκουσμα της είδησης ότι μια γυναίκα έπεσε στις γραμμές και διαμελίστηκε από διερχόμενο συρμό, η οικογένειά της αναστατώθηκε. Τελικά,οι έρευνες και η ταυτοποίηση της σορού έδειξαν ότι πρόκειται για μια άλλη νεαρή γυναίκα η οποία αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις περιγραφές που έχουν δώσει οι οικείοι της, η γυναίκα τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, σκουρόχρωμη μπλούζα, μαύρα παπούτσια μπαλαρίνες, ενώ κρατούσε στα χέρια της και μια μικρή σκουρόχρωμη τσάντα.Τον τελευταίο χρόνο, η 45χρονη μητέρα ζούσε με τον πατέρα της. Εκείνος ήταν που ανησύχησε από την πολύωρη απουσία της, ξεκίνησε να την αναζητά και εν τέλει απευθύνθηκε στο Silver Alert.

Να σημειωθεί πως η Αγγελική-Ειρήνη Καπετανάκη, πριν από έναν χρόνο είχε κατά λάθος βάλει φωτιά στο σπίτι της με αποτέλεσμα η οικία της να καεί ολοσχερώς, το οποίο της είχε κοστίσει πολύ.