Ελλαδα

Εμπρηστής ανάβει φωτιά στον Ασπρόπυργο ανάμεσα σε σπίτια (βίντεο)

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ καρέ τις κινήσεις του άνδρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάμερα ασφαλείας στον Ασπρόπυργο καταγράφει εμπρηστή να βάζει φωτιά
Κάμερα ασφαλείας στον Ασπρόπυργο καταγράφει εμπρηστή να βάζει φωτιά © YouTube/OPEN

Πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο. Εμπρηστής ανάβει φωτιά δίπλα από σπίτια. Το βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας. 

Ένα ακόμη βίντεο που έρχεται να ενισχύσει τις καταγγελίες για εμπρησμό σε περιοχές της Αττικής έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Ο Ασπρόπυργος ήταν μια από τις περιοχές όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά και να προστατεύσουν ανθρώπινες ζώες και περιουσίες.

Το βίντεο που δίνει στη δημοσιότητα το OPEN είναι από τον Ασπρόπυργο. Ένας άνδρας βρίσκεται σε υπαίθριο χώρο ανάμεσα σε σπίτια.

Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει καρέ καρέ τις κινήσεις του μέχρι να βάλει φωτιά και να τραπεί σε φυγή. Η πυρκαγιά ξεκίνησε σε χώρο όπου υπήρχαν χόρτα και ένα μεγάλο δέντρο. Στην περιοχή, την ώρα που εμπρησμού, επικρατούν ενισχυμένοι άνεμοι. Σπίτια και πολίτες κινδύνευσαν καθώς σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται το όρος Αιγάλεω και δασική περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν απέκλεισε σε πρόσφατη δήλωσή του η μεγάλη φωτιά στην Πεντέλη να ξεκίνησε από εμπρησμό. Το βίντεο από τον Ασπρόπυργο δημοσιεύεται λίγα 24ωρα μετά τις εικόνες με τον εμπρηστή στην Παλλήνη που ανάβει φωτιά, την ώρα που καίγονται Πεντέλη, Ντράφι, Ανθούσα, Διώνη και Δασαμάρι.

Ντοκουμέντο του OPEN: Εμπρησμό καταγγέλλουν οι κάτοικοι δίπλα σε σπίτια στον Ασπρόπυργο | OPEN TV

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ