Ελλαδα

Το βίντεο - μαρτυρία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου από τη φωτιά στην Πεντέλη

Ολόκληρη η πλαγιά στο Ντράφι έχει παραδοθεί στις φλόγες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καταγράφει σε βίντεο τη φωτιά στην Πεντέλη. Η πυρκαγιά στο Ντράφι και το φλεγόμενο αυτοκίνητο δίπλα από το οποίο πέρασε ο γνωστός σεφ.

Αντιμέτωπος με την πύρινη λαίλαπα βρέθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο γνωστός σεφ και κριτής του Master Chef κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου τη μεγάλη φωτιά στην Πεντέλη.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρισκόταν στο Ντράφι την Τρίτη (19/7), το βράδυ, και είδε τις φλόγες να έχουν καταπιεί ολόκληρες πλαγιές, κάνοντας στάχτη τα πάντα στο πέρασμά τους. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η μεγάλη φωτιά στην Πεντέλη έκαψε σπίτια στο Ντράφι και την Παλλήνη μεταξύ άλλων.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Βίντεο από τη φωτιά στην Πεντέλη - Το Ντράφι στις φλόγες

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρισκόταν στο Ντράφι, κοντά στη λεωφόρο Μαραθώνος. Η φωτιά συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, όπως φαίνεται και στα βίντεο από το κινητό, τα οποία ανέβασε στα social media.

Ο γνωστός σεφ φαίνεται να περνά δίπλα από ένα φλεγόμενο αυτοκίνητο. Κατά τη διάρκεια παραμονής του στο Ντράφι εντόπισε δύο σκυλιά. Ανήρτησε φωτογραφία τους στα social, γράφοντας ότι αν υπάρχει κάποιος που τα ψάχνει, να επικοινωνήσει μαζί του.

This browser does not support the video element.