Ελλαδα

Έκκληση από Κότσιρα: «Μην αφήσετε τα ζώα σας δεμένα»

Το συγκινητικό μήνυμα του τραγουδιστή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έκκληση από Κότσιρα: «Μην αφήσετε τα ζώα σας δεμένα»

Συγκινεί ο Γιάννης Κότσιρας. Σε μήνυμά του για τη φωτιά στην Πεντέλη καλεί τους κατοίκους να μην εγκαταλείπουν τα ζώα συντροφιάς.

Ο Γιάννης Κότσιρας συγκινεί με το μήνυμά του στα social media για τη φωτιά στην Πεντέλη και τα ζώα συντροφιάς. Όπως αναφέρει σε μήνυμά του στο Facebook ο τραγουδιστής, «Όσοι χρειαστεί να φύγετε από τα σπίτια σας μην αφήσετε τα ζώα σας δεμένα. Ή πάρτε τα μαζί σας ή αφήστε τα ελεύθερα».

Η φωτιά στην Πεντέλη συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκη. Το πύρινο μέτωπο εκτείνεται σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων. Στο Ντράφι κάηκαν σπίτια, την ώρα που στην Ανθούσα υπάρχουν φόβοι ότι σε περίπτωση που η φωτιά περάσει το ρέμα, θα μπει στον αστικό ιστό. Οι άνεμοι συνεχίζουν να πνέουν ισχυροί και αναμένονται να ενισχυθούν περισσότερο το πρωί.

Γιάννης Κότσιρας: Η ανάρτησή του για τη φωτιά στην Πεντέλη και τα ζώα

«Η φωτιά στην περιοχή μας είναι δύσκολη. Εδώ και τρεις ημέρες επικρατούν πολύ δυνατοί άνεμοι με έντονους στροβιλισμούς και ριπές ανέμου που ξεπερνούν τα 10 μποφόρ» αναφέρει ο Γιάννης Κότσιρας για τη φωτιά στην Πεντέλη.

Και προσθέτει: «Η Πυροσβεστική υπηρεσία αγωνίζεται με όλα τα μέσα που διαθέτει αλλά από προσωπική πείρα δεν μαζεύεται αυτή η φωτιά. Θα χρειαστεί να εκκενωθούν περιοχές και να είμαστε όλοι σε επιφυλακή το βράδυ».

«Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Θερμή παράκληση. Όσοι χρειαστεί να φύγετε από τα σπίτια σας μην αφήσετε τα ζώα σας δεμένα. Ή πάρτε τα μαζί σας ή αφήστε τα ελεύθερα» καταλήγει ο Γιάννης Κότσιρας.

Η φωτιά στην περιοχή μας είναι δύσκολη. Εδώ και τρεις ημέρες επικρατούν πολύ δυνατοί άνεμοι με έντονους στροβιλισμούς...

Posted by Γιάννης Κότσιρας - Yiannis Kotsiras on Tuesday, July 19, 2022

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ