Ελλαδα

Μπουρίνι στην Αθήνα αυτή την ώρα - Συνεχίζεται η κακοκαιρία

Πού θα βρέξει τις επόμενες ώρες - Σε ποιες περιοχές υπήρξαν προβλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοκαιρία: – Ποιες περιοχές βρίσκονται σε επιφυλακή
Κακοκαιρία © Εurokinissi

Κακοκαιρία: Βρέχει αυτή την ώρα στην Αττική - Που θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες. 

Εντονη βροχή αυτή την ώρα στην Αθήνα, όπως είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι.

Ισχυρή καταιγίδα έπληξε και το Ρέθυμνο το μεσημέρι, καθώς συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας στη χώρα μας.

Η ένταση της βροχής ήταν τέτοια που μέσα σε μόλις μία ώρα δημιουργήθηκαν προβλήματα τόσο στην παλαιά πόλη όσο και σε μεγάλο μέρος του οικιστικού ιστού. Οι καταστηματάρχες αναγκάστηκαν να μαζέψουν τα εμπορεύματα τους από τα πεζοδρόμια, καθώς τα παρέσυραν τα νερά της βροχής.

Στον δημοτικό κήπο, την ώρα της σφοδρής καταιγίδας, οι υπεύθυνοι οργάνωναν την αποσυναρμολόγηση της έκθεσης για την κρητική διατροφής η οποία έληξε χθες το βράδυ. Πολλοί δρόμοι και μέσα στην πόλη πλημμύρισαν, ενώ μεγάλες ποσότητες χώματος δημιούργησαν μικρούς χείμαρρους λάσπης σε οικιστικές περιοχές με μεγάλη κλίση, κυρίως στη βόρεια πλευρά της πόλης.

Kαταστροφές στην Σκύρο

Οι δρόμοι δεν άργησαν να μετατραπούν σε ποτάμια και να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία που «χτύπησε» και τη Σκύρο. Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι από την κακοκαιρία είχαν καταρρεύσει και δυο γέφυρες. 

Όσον αφορά στα προβλήματα από την κακοκαιρία στη Σκύρο, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώθηκε ότι λόγω βροχόπτωσης και συσσώρευσης φερτών υλικών, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων:

Στην 10η χ/θ της Επαρχιακής οδού Σκύρου – Λιναριάς. Η κυκλοφορία διεξάγεται από την παρακαμπτήρια οδό Χώρα Σκύρου – Καλαμίτσα – Λιναριά.
Σε δημοτική οδό εντός του οικισμού Πεύκος Σκύρου (που οδηγεί στην παραλία).
Έχουν προκληθεί υλικές ζημιές σε τμήμα γέφυρας (μήκους 7 μέτρων) δημοτικής οδού (που οδηγεί στην παραλία) στον οικισμό Αχερούνες Σκύρου Ευβοίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY