Ελλαδα

Ξεκίνησε η κακοκαιρία: Άνοιξαν οι ουρανοί στη Θεσσαλονίκη

Πλημμύρισαν οι δρόμοι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ξεκίνησε η κακοκαιρία: Άνοιξαν οι ουρανοί στη Θεσσαλονίκη
Κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη © Thestival

Κακοκαιρία: Σφοδρή βροχόπτωση στη Θεσσαλονίκη - Παρασύρθηκαν κάδοι, δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.

Σφοδρή κακοκαιρία άρχισε να πλήττει τη Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι της Παρασκευής. Η σφοδρή νεροποντή που έπληξε την πόλη, μετέτρεψε για ακόμη μία φορά τους δρόμους σε ποτάμια.

Σύμφωνα με το thestival, προστά από το Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, ένας κάδος παρασύρθηκε από την ορμή της βροχής με έναν ταξιτζή να βγαίνει από το όχημά του και να σταματά την πορεία του κάδου, προκειμένου να μην προκληθεί κάποιο ατύχημα. Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια κοντά στο γήπεδο του Άρη, στη Χαριλάου, ενώ πλημμυρισμένο είναι και ένα κομμάτι της οδού Παπαναστασίου.

Thestival.gr Άνοιξαν οι ουρανοί στη Θεσσαλονίκη
Thestival.gr Έντονη βροχόπτωση στη Θεσσαλονίκη - Φεύγει κάδος ανακύκλωσης
Thestival.gr Άνοιξαν οι ουρανοί στη Θεσσαλονίκη

Παρότι το καιρικό φαινόμενο δεν διήρκησε για αρκετή ώρα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να παρέμβει σε συνολικά 12 περιπτώσεις, κυρίως σε περιοχές ανατολικά του δήμου Θεσσαλονίκης, για κοπές δέντρων και απαντλήσεις υδάτων από ισόγεια και υπόγεια κτίσματα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση που κατέγραψε σε βίντεο το theopinion.gr, όπου φαίνεται ότι ένα αμάξι έχει σχεδόν βουλιάξει στο νερό! Το συμβάν σημειώθηκε στην οδό Ψελλού, λίγο πριν από τη γέφυρα της Βούλγαρη.

Βούλιαξε αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη από την καταιγίδα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ