Ελλαδα

Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: Η 79χρονη δολοφονήθηκε με μανία - Εντοπίστηκε νεκρή 5 μέρες μετά

Τα στοιχεία από την ιατροδικαστική έκθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη:
Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη © EUROKINISSI

Συγκλονίζουν τα στοιχεία από την ιατροδικαστική έκθεση για τη σορό της 79χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη, που δολοφονήθηκε από τον μικρότερο γιο της μέσα στο σπίτι της στη Νεάπολη και εντοπίστηκε νεκρή μέσα στην μπανιέρα από το μεγαλύτερο παιδί της. 

Τα νέα στοιχεία δείχνουν ότι ο 50χρονος δράστης του εγκλήματος σκότωσε με μανία τη μητέρα του. Ο 50χρονος γιος της 79χρονης ομολόγησε τη δολοφονία, ωστόσο δεν θυμόταν απολύτως τίποτα από το έγκλημα που διέπραξε. Με εισαγγελική παρέμβαση ζητήθηκε ο εγκλεισμός του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Εκτιμάται ότι η μητροκτονία καταγράφηκε πέντε ημέρες πριν τον εντοπισμό της σορού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το μένος του δράστη σε βάρος του θύματος ήταν τόσο μεγάλο σε σημείο να υπάρξει «σχεδόν αποκεφαλισμός», όπως διαπιστώθηκε από τη νεκροψία. Επιπλέον, η ηλικιωμένη έφερε και άλλα χτυπήματα από νύσσον όργανο. «Η αιτία θανάτου είναι το μεθαιμορραγικό σοκ, συνεπεία τραυματικής διατομής δια τέμνοντος οργάνου του λαιμού, με σχεδόν πλήρη διατομή», εξήγησε στην ιστοσελίδα ο ιατροδικαστής, Μηνάς Γεωργιάδης, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία στο πτώμα της 79χρονης.

Άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: 50χρονος σκότωσε την 79χρονη μητέρα του

Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του εγκλήματος

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, όταν ο δεύτερος γιος της γυναίκας έφτασε στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου επί της οδού Αλεξάνδρου Μπινιώρη 47 και αντίκρισε την μητέρα του νεκρή, μέσα σε «λίμνη» αίματος, στο μπάνιο του σπιτιού. Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο και απέκλεισε τον χώρο.

Άμεσα συνελήφθη ο άλλος γιος της 79χρονης, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημά του, δηλώνοντας ότι δεν θυμάται τίποτα περισσότερο για το πότε και πώς έγινε τη δολοφονία. 

Θεσσαλονίκη: Μητροκτονία ήταν μέρες νεκρή στην μπανιέρα 6.7.2022

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ