- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Αιδηψός: Η γατούλα που κλώτσησε ο 30χρονος στη θάλασσα, είναι πλέον καλά και έγινε μητέρα.
Το γατάκι που κλώτσησε 30χρονος στη θάλασσα της Αιδηψού την Πρωτομαγιά, είναι πλέον καλά. Βρίσκεται στον Άγιο Γεώργιο Λιχαδας, στη Βόρεια Εύβοια, και μάλιστα, έχει γίνει και μητέρα καθώς, απέκτησε δύο γατάκια με τον «Σοφοκλή».
«Είναι πια καλά στην υγεία της. Έγινε μανούλα και έχει δύο γατάκια», δήλωσε στο GRTimes η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας «Στέλλα» που φιλοξενεί τη γατούλα. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι καλά», συμπληρώνει η ίδια.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πρωτομαγιά, ένας 30χρονος προσπαθούσε να τη δελεάσει με ένα ψάρι από την ταβέρνα, την παρέσυρε και με κλωτσιά την έριξε στη θάλασσα. Μάλιστα το ίδιο επιχείρησε να κάνει και με μια δεύτερη.
Το βίντεο της πράξης αφενός προκάλεσε σάλο, αφετέρου ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, που έφτασε μέχρι τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.
Τελικά ο 30χρονος συνελήφθη για την πράξη του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου και δήλωσε μετανιωμένος.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Λύθηκε το χειρόφρενο
Τι καιρό περιμένουμε στην Αττική
20 χρόνια μετά τη βύθισή του
Το χρονικό της υπόθεσης
Κερδίζουμε μία ώρα ύπνου
Αντικείμενο οι ζημιές από τις εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.