Ελλαδα

Τραγωδία στα Ιωάννινα: Νεκρός ο 16χρονος στη λίμνη Πηγών Αώου

Είχε πάει για μπάνιο με την παρέα του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στα Ιωάννινα 16χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη λίμνη Πηγών Αώου. Είχε πάει για κολύμπι με τους φίλους του και εξαφανίστηκε. Τον βρήκε η ΕΜΑΚ.

Τραγική κατάληξη είχε στα Ιωάννινα η εξαφάνιση ενός 16χρονου στη λίμνη Πηγών Αώου. Ο ανήλικος είχε πάει μαζί με φίλους του στη λίμνη σήμερα Κυριακή (26/6) το απόγευμα, προκειμένου να κολυμπήσουν, σύμφωνα με το δημοσίευμα του epiruspost. Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Οι φίλοι του ενημέρωσαν τις αρχές και άμεσα ξεκίνησε η επιχείρηση εντοπισμού του 16χρονου στα Ιωάννινα. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή δυτών.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 16χρονος εντοπίστηκε από τους διασώστες χωρίς τις αισθήσεις του. Όπως έγινε γνωστό, ο ανήλικος είναι νεκρός.

Το tweet της Πυροσβεστικής για τον 16χρονο που χάθηκε σε λίμνη στα Ιωάννινα

Στον επίσημο λογαριασμό του Πυροσβεστικού Σώματος στο Twitter, επισημαίνεται ότι ο ανήλικος ανασύρθηκε από τη λίμνη που βρίσκεται κοντά στο Μέτσοβο Ιωαννίνων.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Στην επιχείρηση εντοπισμού συμμετείχαν 5 πυροσβέστες με δύο οχήματα και η διασωστική λέμβος της 5ης Ε.Μ.Α.Κ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις