Ελλαδα

Βόλος: Χτύπησε τη μητέρα του γιατί δεν του έδωσε χρήματα για να πάρει μηχανάκι

«Να ψοφήσεις, θα σε θάψω παλιόγρια»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
41χρονος στον Βόλο χτύπησε τη μητέρα του για ένα μηχανάκι
41χρονος στον Βόλο χτύπησε τη μητέρα του για ένα μηχανάκι © EUROKINISSI

Στον Βόλο 41χρονος χτύπησε και έβρισε τη μητέρα του, όταν εκείνη αρνήθηκε να του δώσει χρήματα για να αγοράσει μηχανάκι. Η δίκη.

Τον δρόμο για τις φυλακές Λάρισας παίρνει ένας 41χρονος στο Βόλο για τον ξυλοδαρμό της μητέρας του. Ο δράστης είχε αποφυλακιστεί πριν από μερικές ημέρες, εκτίοντας ποινή για ληστεία και ναρκωτικά.

Κρίθηκε ένοχος από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για ενδοοικογενειακή απειλή, εξύβριση λόγω και έργω και ελαφρά σωματική βλάβη κατά της μητέρας του, 68 ετών.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε συνολική ποινή φυλάκισης 27 μηνών και χρηματική ποινή 90 ημερησίων μονάδων προς 2 ευρώ ημερησίως, χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, σύμφωνα με το δημοσίευμα του magnesianews. Από την ποινή του θα εκτίσει τρεις μήνες στις φυλακές Λάρισας. Το υπόλοιπο είναι με αναστολή.

Ο ξυλοδαρμός της μητέρας από τον γιο της στον Βόλο - Το χρονικό

Ο 41χρονος στον Βόλο βρισκόταν με τη μητέρα του το μεσημέρι της Πέμπτης (23/6) στο σπίτι τους. Ακολούθησε καβγάς όταν της ζήτησε χρήματα για να αγοράσει μηχανάκι. Η μητέρα του απάντησε ότι δεν είχε να του τα δώσει.

Τότε ο γιος της άρχισε να τη βρίζει και να την απειλεί. «Να ψοφήσεις, θα σε θάψω παλιόγρια» τής είπε και την άρπαξε από τα μαλλιά. Στη συνέχεια την πέταξε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα εκείνη να τραυματιστεί στο χέρι.

Τι ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ο γιος που χτύπησε τη μητέρα του στον Βόλο

Η γυναίκα κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ο γιος της είναι βίαιος, την απειλεί και πετάει αντικείμενα, επισημαίνοντας ότι τον φοβάται.

Από τη μεριά του ο κατηγορούμενος, ο οποίος δεν είχε συνήγορο υπεράσπισης κατέθεσε ότι αγαπάει τη μητέρα του και δεν έχει άλλον συγγενή. Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι δεν τη χτύπησε και παραδέχτηκε πως την έβρισε.

Η εισαγγελέας έδρας ζήτησε την ενοχή του και πρότεινε να καταδικαστεί και να εκτίσει το σύνολο της ποινής του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ