Ελλαδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου για το ξύλο στα MAD VMA: «Δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε»

Πώς θα έπρεπε να πράξει η παραγωγή

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου για MAD VMA: Το σχόλιο για το ξύλο μεταξύ Snik και Light - Τι έγραψε για την αντίδραση της παραγωγής

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρισκόταν στη σκηνή των MAD VMA 2022 όταν στις πρώτες θέσεις κάτω από τη σκηνή προκλήθηκε αναστάτωση. Γρήγορα αντιλήφθηκε ότι ο Snik και ο Light έπαιζαν ξύλο μπροστά στα έκπληκτα βλέμματα χιλιάδων ατόμων που ήθελαν να απολαύσουν τις εμφανίσεις στα μουσικά βραβεία.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου από την πρώτη στιγμή είπε από το μικρόφωνο «όχι στη βία» και λίγες ώρες αργότερα πήρε θέση για το επεισόδιο μέσα από ανάρτησή της στο Instagram. 

«Δεν με νοιάζει ποιος και γιατί τσακώθηκε. Δεν έχει σημασία πώς ένιωσα και τι έκανα. Σημασία έχει πως δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε σε όσα συνέβησαν χθες το βράδυ. Σημασία έχει πως η παραγωγή δεν προστάτευσε τους καλεσμένους της, πως δεν αντέδρασε ως όφειλε», γράφει η Ιωάννα Παλιοσπύρου και προσθέτει: «Δηλαδή να τους διώξει από την εκδήλωση και φυσικά να μην τους επιτρέψει να εμφανιστούν στη σκηνή. Με στεναχωρεί και με προβληματίζει που τα νέα παιδιά δεν μπορούν να φιλτράρουν σωστά όσα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια τους και δεν απομονώνουν τέτοια “πρότυπαˮ. Αντιθέτως, λίγα λεπτά μετά χειροκροτούν ανθρώπους που υποκριτικά ζητούν συγγνώμη, ενώ μόλις έχουν ασκήσει βία, που μπερδεύουν την επίθεση με την άμυνα. Ας μιλήσουμε στους νέους», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. 

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το μήνυμά της λίγο πριν το επεισόδιο με τους Snik και Light

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε στη σκηνή των MAD VMA για τα βραβεύσει την Έλενα Παπαρίζου, ωστόσο το επεισόδιο διέκοψε την απονομή, η οποία εν τέλει δεν έγινε ποτέ. Λίγο νωρίτερα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έστειλε ένα δυνατό μήνυμα κατά του body Shaming. 

«Επειδή το καλοκαίρι έχει μπει πολύ δυνατά και καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοιασιά, βουτιές στη θάλασσα με τους φίλους μας. Παίρνω όμως κάποια μηνύματα από γυναίκες και από άντρες πως δεν νιώθουν άνετα με το σώμα τους και επειδή τώρα τελευταία γίνεται πολύς λόγος για το body shaming και είναι ένα θέμα που με ακουμπάει. Θέλω να πω δυνατά ότι πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας με τις ατέλειες που έχουμε όπως έχω κι εγώ να μην μας ενδιαφέρουν τα σχόλια των άλλων. Η ζωή είναι δική μας και μας αξίζει να τη ζούμε με χαρά», είπε από τη σκηνή η Ιωάννα Παλιοσπύρου. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ