Ελλαδα

Κίνηση: Μεγάλα προβλήματα σε Λ. Κηφισού, Λ. Αθηνών, Σχιστού, Παραλιακή και Αττική οδό

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας: Πού εντοπίζονται μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από το ύψος της οδού Πειραιώς μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Πολύ αυξημένη κίνηση στην κάθοδο από το ύψος της Αττικής οδού έως και την Ιερά οδό.

Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Χαϊδάρι και από τη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά. Δύσκολη η είσοδος από το Παλατάκι έως τη Θηβών.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλιού Αεροδρομίου μέχρι τη Λεωφόρο Αμφιθέας και από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού έως την Πλατεία Ιπποδαμείας.

Μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας από και προς το σταθμό του Μετρό Ελληνικό.

Δύσκολη η Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη. Προβλήματα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου/Αρδηττού και στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από τον Άγιο Σώστη μέχρι την Καλλιρρόης.

Προβλήματα στην άνοδο της Πειραιώς από το Γκάζι προς την Ομόνοια και στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος του Ευαγγελισμού προς το Σύνταγμα.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το Ζεφύρι μέχρι τον κόμβο Ηρακλείου και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού μέχρι το κόμβο Πεντέλης.

Καθυστερήσεις στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας μεταξύ Πανόρμου και Αγίας Βαρβάρας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ