Ελλαδα

Αυτοκτονία γυμναστή: Τι απαντά η Γεωργία Μπίκα για την εμπλοκή του ονομάτός της

Ο 50χρονος γυμναστής είχε κάνει δύο ακόμη απόπειρες αυτοκτονίας λίγες ημέρες πριν βρεθεί απαγχονισμένος

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 50χρονος γυμναστής που αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη
Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη

Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: Τι απαντά η Γεωργία Μπίκα για την εμπλοκή του ονοματός της στην υπόθεση - Τα στοιχεία που εξετάζουν οι αρχές

Τα μηνύματα που έστειλε λίγο πριν την αυτοκτονία του ο 50χρονος γυμναστής στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αξιωματικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που ερευνά την υπόθεση μετά τις καταγγελίες του αυτόχειρα για ύπαρξη κυκλώματος εκβιαστών και μαστροπών. Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, η νεαρή γυναίκα που κατήγγειλε ότι βιάστηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την Πρωτοχρονιά, θέλησε να δώσει την απάντησή της για την εμπλοκή του ονόματός της στην υπόθεση

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή της στο Star, η Γεωργία Μπίκα υποστήριξε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση αυτοκτονίας του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη και κάλεσε όποιον πιστεύει το αντίθετο «να ψάξει». 

Αλήθειες με τη Ζήνα 02.6.2022: Tο κύκλωμα που αποσπούσε χρήματα από τον αυτόχειρα γυμναστή

«Είναι κρίμα να φύγει κάποιος έτσι! Έχω διαβάσει την είδηση, όμως, δε γνωρίζω κάτι γι’ αυτό και ούτε έχει κάποια σχέση με εμένα η υπόθεση! Το τι μπορεί να γίνεται στο σπίτι του καθενός δεν το γνωρίζω, ούτε με αφορά. Εγώ σας λέω από τη δική μου κρίση… Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που γράφονται γιατί δεν γνωρίζω προσωπικά τη μητέρα της… Όσον αφορά στη φίλη μου -αν υπονοεί κάτι τέτοιο- δεν μου έχει δώσει ποτέ κάποιο σημάδι! Δεν είναι μαμά μου, ούτε μου έχει δώσει κάποια τέτοια εντύπωση. Προσωπικά, όμως, δεν την ξέρω καλά, μόνο την κόρη της… Εάν έβλεπα ότι λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο, θα είχα απομακρυνθεί. Φυσικά και συνδέουν εμένα, όμως, όποιος θέλει μπορεί να ψάξει εάν θεωρεί ότι μπλέκομαι σε κάτι τέτοιο! Και είμαι καθαρή. Δεν θα έκανα ποτέ κακό σε κάποιον, ούτε και θα τον εκμεταλλευόμουν. Με όλο τον σεβασμό, το ότι κατήγγειλα ένα περιστατικό και προσπαθούν να με μπλέξουν χωρίς να με γνωρίζουν προσωπικά, είναι το χειρότερο που μπορούν να κάνουν σε κάποιον που ζητάει βοήθεια!» δήλωσε η Γεωργία Μπίκα και πρόσθεσε:

«Δεν είναι να πάρω κάτι πίσω γιατί εγώ γνωρίζω και μόνο, όλοι οι άλλοι θα πουν χωρίς να τους νοιάξει κάτι! Εγώ θέλω να ηρεμήσω, να ζήσω τη ζωή μου και αυτή τη στιγμή, 24 χρονών, καλούμαι να διαχειρίζομαι όλα αυτά τα πρωτόγνωρα πράγματα χωρίς να φταίω! Και δεν ζήτησα τίποτα ποτέ, ούτε ήξερα τις οικογένειες που ήταν στην υπόθεσή μου. Έπειτα τις έμαθα και αναζητούσα μια συγγνώμη! Δεν θέλω άλλο να εκτίθεται η ζωή μου και η ψυχολογία μου σε όλο αυτό, ας κάνουν τη δουλειά τους οι αρμόδιοι. Οτιδήποτε άλλο βγαίνει σε σάιτ και προσπαθεί να εμπλέξει το όνομά μου σίγουρα είναι για να με βγάλει λάθος!».

Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα
Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα © EUROKINISSI

Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: Είχε κάνει άλλες δύο απόπειρες αυτοκτονίας

Δύο ακόμη απόπειρες αυτοκτονίας είχε κάνει μόλις λίγες ημέρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του ο 50χρονος γυμναστής από τη Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η πρώτη ήταν 15 ημέρες πριν από το θάνατό του. Την αστυνομία ειδοποίησε ένας φίλος του, ο οποίος στη συνέχεια ζήτησε από τους αστυνομικούς να μην πάνε στο σημείο γιατί ο γυμναστής ήταν καλά. Η δεύτερη απόπειρα ήταν μόλις τρεις ημέρες πριν. Περιπολικό έσπευσε επιτόπου μετά από τηλεφώνημα φίλης του. Η γυναίκα του ήταν επίσης παρούσα και είπε στους αστυνομικούς ότι ο σύζυγός της ήταν καλά.
Η αστυνομία θα εξετάσει μετά από εισαγγελική παραγγελία τις επικοινωνίες του θύματος, αλλά και τους φίλους του, που φαίνεται να γνώριζαν τι συμβαίνει. Επίσης, θα εξεταστούν οι καταγγελίες του για τοκογλυφία και εκβιασμούς, αλλά και η συμμετοχή άλλων ατόμων στην αυτοκτονία του.

Δύο ακόμη απόπειρες αυτοκτονίας είχε κάνει ο 50χρονος γυμναστής που αυτοκτόνησε | 2/6/2022 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ