Ελλαδα

Δολοφονία 77χρονης στη Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο 57χρονος γιος της

Τη σκότωσε με χτυπήματα στο κεφάλι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία 77χρονης στη Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο γιος της
Δολοφονία 77χρονης στη Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο γιος της © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο γιος πίσω από τη δολοφονία της 77χρονης στη Σαλαμίνα. Η γυναίκα είχε εντοπιστεί νεκρή μέσα στο σπίτι της.

Στη σύλληψη ενός 57χρονου άνδρα από τη Σαλαμίνα προχώρησαν οι Αρχές, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 77χρονης μητέρας του.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το πρωί του Σαββάτου (28/5), ενώ η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη τη Δευτέρα (30/5) από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά.

Ο 57χρονος άνδρας είχε θεωρηθεί από την πρώτη στιγμή ύποπτος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η άτυχη γυναίκα βρέθηκε εντός της οικίας της στη Σαλαμίνα, θανάσιμα τραυματισμένη, με χτυπήματα στο κεφάλι. Εκεί βρέθηκε από τους αστυνομικούς και ο 57χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στο Α.Τ. Σαλαμίνας, όπου μετά την έκδοση εντάλματος συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία της 77χρονης στη Σαλαμίνα

«Συνελήφθη με ένταλμα χθες 30-5-2022 στη Σαλαμίνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 57χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 28-5-2022, βρέθηκε εντός της οικίας της στη Σαλαμίνα, θανάσιμα τραυματισμένη, με κτυπήματα στο κεφάλι, 77χρονη ημεδαπή.

Εντός της προαναφερόμενης οικίας βρέθηκε από τους αστυνομικούς και ο 57χρονος, ο οποίος τυγχάνει συγγενικό πρόσωπο της θανούσας και οδηγήθηκε στο Τ.Α. Σαλαμίνας, όπου μετά την έκδοση εντάλματος συνελήφθη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Ανακριτή Πειραιά».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ