Ελλαδα

Χαλκιδική: Πήγε για μπάνιο και τη βίασε - Η καταγγελία της 19χρονης

Τι δήλωσε η μητέρα της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19χρονη στη Χαλκιδική κατήγγειλε τον βιασμό της σε παραλία
19χρονη στη Χαλκιδική κατήγγειλε τον βιασμό της σε παραλία © Pixabay

Στη Χαλκιδική καταγγελία για βιασμό έκανε 19χρονη εργαζόμενη σε ξενοδοχείο. Βρισκόταν μόνη για μπάνιο σε παραλία και δέχτηκε την επίθεση από άγνωστο.

Καταγγελία για βιασμό στη Χαλκιδική έκανε 19χρονη. Όπως έγινε γνωστό, η 19χρονη είχε πάει για μπάνιο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, όπου και τη βίασαν. Η νεαρή έκανε την καταγγελία σήμερα Δευτέρα (30/5). Μεταφέρθηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Το δημοσίευμα στο makthes αναφέρει ότι η 19χρονη είναι εργαζόμενη σε ξενοδοχείο στην Κασσάνδρα. Πριν ξεκινήσει τη βάρδια, πήγε στη θάλασσα για μπάνιο. Επέλεξε μια παραλία ανάμεσα στο ξενοδοχείο και ένα απομακρυσμένο beach bar.

Καταγγελία για βιασμό στη Χαλκιδική - Τι δήλωσε η μητέρα της 19χρονης

«Σε μισή ώρα έπιανε δουλειά και ήθελε πρώτα να κάνει μπάνιο. Τη βρήκε μόνη στην παραλία, δεν ξέρουμε τι μπορεί να της έκανε. Ακόμα δεν μας λέει. Είναι σοκαρισμένη» δήλωσε η μητέρα της 19χρονης.

Οι γονείς της κοπέλας ενημερώθηκαν από την αστυνομία για τον βιασμό και ξεκίνησαν άμεσα από τη Θεσσαλονίκη για τη Χαλκιδική. «Μας πήραν από το αστυνομικό τμήμα Κασσανδρείας. Προσπαθούμε να μάθουμε και εμείς τι συνέβη. Μιλήσαμε για λίγο μαζί της και μας είπε ότι της επιτέθηκε και μετά έγιναν διαφορά που δεν μπορούσε να μας πει» αναφέρει ο πατέρας της 19χρονης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ