Ελλαδα

Πάτρα 3 παιδιά: Ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου

Με αφορμή την είσοδο δικηγόρου στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε μήνυση μετά την αφαίρεση της σχολικής τσάντας της Τζωρτζίνας από το σπίτι στην Πάτρα
Ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε μήνυση μετά την αφαίρεση της σχολικής τσάντας της Τζωρτζίνας από το σπίτι στην Πάτρα © EUROKINISSI

Ο Μάνος Δασκαλάκης, στην υπόθεση με τα 3 νεκρά παιδιά στην Πάτρα, κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Η σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας και το σημείωμα.

Στην Πάτρα νέες εξελίξεις στην υπόθεση με τα 3 νεκρά παιδιά πυροδότησε η έρευνα στο σπίτι της οδού Μπιζανίου, όπου μεταξύ άλλων -σύμφωνα με την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου- αφαιρέθηκε η σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, σύμφωνα με δημοσίευμα στο tempo24.news, κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για κλοπή και υπεξαίρεση εγγράφων στην Ασφάλεια Πατρών.

Ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα κατέθεσε μήνυση για την κλοπή της σχολικής τσάντας της Τζωρτζίνας και για τα έγγραφα, τα οποία αφαιρέθηκαν από το σπίτι της οδού Μπιζανίου, αφότου μπήκε μέσα σε αυτό ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς. Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά το σημείωμα της Τζωρτζίνας με τη φράση «μαμά είσαι κακιά» που είδε το φως της δημοσιότητας.

Star - Ειδήσεις 27.05.2022 - βράδυ

Το σημείωμα της Τζωρτζίνας και οι αντιδράσεις από την αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη σχολική τσάντα

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος πήγε αργά τη νύχτα της Παρασκευής στο σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα μαζί με συνεργάτη του. Από τη συγκεκριμένη κατοικία αφαιρέθηκαν έγγραφα. Σύμφωνα με τα όσα λέει η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο συγκεκριμένος δικηγόρος πήρε μαζί του και τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας, η οποία περιείχε προσωπικά αντικείμενα του παιδιού.

«Να απαντήσω στον κ. Θεοδωρόπουλο σχετικά με τα όσα είπε στην εκπομπή σας. Όταν πήγα εγώ το πρωί στο σπίτι, και είδα τον κ. Κωνσταντίνο Λέων, τού είπα ότι έχω ενημερώσει την αστυνομία, ήταν έκπληκτος, μου λέει έχει χαθεί η τσάντα του παιδιού. Ξέρω πολύ καλά ποιος πήρε την τσάντα του παιδιού. Με ενημέρωσαν ότι η πόρτα του σπιτιού είναι ανοιχτή και ότι υπάρχει κίνδυνος να μπει κάποιος και στο σπίτι της 69χρονης αλλά και στο σπίτι της Ρούλας και του Μάνου» ανέφερε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Σπίτι στη Μπιζανίου μπήκαν οι δικηγόροι της σπιτονοικοκυράς

O δικηγόρος της σπιτονοικοκυράς  για την είσοδο στο σπίτι της Μπιζανίου

Και πρόσθεσε: «Μας ενημέρωσαν από την ασφάλεια και μας συνέστησαν να μείνουμε έξω από το σπίτι, προκειμένου να μην μπει κανείς. Να μας ενημερώσει ο κ. Θεοδωρόπουλος, για ποιόν λόγο μπήκαν στο σπίτι 1.15 το βράδυ και αφαίρεσαν τα αντικείμενα της ανιψιάς μου; Με ποιo δικαίωμα πήραν την τσάντα της; Εμείς εάν θέλαμε να κρύψουμε κάτι δεν θα μπαίναμε να την πάρουμε;».

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, είπε ακόμη: «Είναι η τσάντα της 1ης δημοτικού της μικρής και κανένας δεν ξέρει γιατί την πήραν. Ήταν ένα ποδήλατο, η τσάντα, και κάποια πράγματα που είχαν αφήσει τα παιδιά όσο ζούσε η Ευγενία Κούτρα. Δεν έχω ακούσει τίποτα για διάρρηξη του σπιτιού. Η Ρούλα δεν ανέβαινε στο σπίτι, εάν το έκανε ο Μάνος, είναι δική του δουλειά. Εγώ ήμουν σε συνεννόηση όλη τη νύχτα με την αστυνομία που μου είπαν να τους ενημερώσω εάν γίνει κάτι. Εγώ ενημέρωσα μόλις είδα τον κ. Λέων και ήρθε η αστυνομία, και ο ίδιος δεν γνώριζε για την κλοπή της τσάντας. Στο βίντεο που έχει ανεβάσει ο κ. Θεοδωρόπουλος, ο κ. Λέων δεν ήταν εκεί. Η απόφαση για το σπίτι θα βγει την Δευτέρα. Πώς είναι κληρονόμοι, εάν δεν έχουν κάνει αποδοχή κληρονομιάς; κανείς δεν έχει κάνει».

Σημειώνεται ότι ακόμα δεν έχει εκδοθεί οποιαδήποτε δικαστική απόφαση για την παράδοση των κλειδιών του σπιτιού στους κληρονόμους της σπιτονοικοκυράς, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει την προσεχή Δευτέρα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ