Ελλαδα

Πειραιάς: Φυλάκιση ενός έτους με αναστολή στη μητέρα της 5χρονης που βρέθηκε στη θάλασσα

Η 37χρονη θα εκτίσει ποινή ενός μήνα στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένας χρόνος φυλακή με τριετή αναστολή στη μητέρα της 5χρονης που έπεσε στο λιμάνι
Ένας χρόνος φυλακή με τριετή αναστολή στη μητέρα της 5χρονης που έπεσε στο λιμάνι © EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

Ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή επέβαλε το δικαστήριο στη μητέρα του 5χρονου κοριτσιού που κινδύνευσε να πνιγεί στο λιμάνι του Πειραιά.

Ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή επιβλήθηκε στη μητέρα της 5χρονης, η οποία εντοπίστηκε μέσα στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά.

Η μητέρα οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου και θα εκτίσει έναν μήνα της ποινής. Στο μεταξύ, σε αρκετά καλή κατάσταση είναι η 5χρονη που έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά και παραλίγο να πνιγεί. Η 5χρονη νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Παίδων, από όπου αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι εντοπίστηκε από άνδρες του λιμενικού το μεσημέρι της Τετάρτης (25/05) να επιπλέει -χωρίς τις αισθήσεις του- στη θάλασσα του λιμανιού του Πειραιά.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του λιμενικού σώματος, όπου ανέσυραν την ανήλικη, στην οποία παρείχαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (CARPA), με αποτέλεσμα την ανάκτηση των αισθήσεών της.

Το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων», συνοδεία στελέχους του λιμενικού, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Πειραιάς:Βρέθηκε 5χρονο κοριτσάκι χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή του λιμανιού|26/5|ΕΡΤ

Πειραιάς - 5χρονη βρέθηκε στη θάλασσα: «Πνιγόταν στα 60 μέτρα από το πλοίο»

Ο πλοίαρχος του επιβατηγού που εντόπισε την 5χρονη στη θάλασσα μίλησε για τη στιγμή που αντίκρισε τη μικρή να πνίγεται σε μικρή απόσταση από το πλοίο του.

«Είδα το κοριτσάκι μόνο του στη θάλασσα, πνιγόταν. Ήταν σε απόσταση 60 μέτρων από το πλοίο μου. Ήμουν έτοιμος να πηδήξω στη θάλασσα, ενημέρωσα τις Αρχές. Ευτυχώς, ήρθαν άμεσα. Ήταν κοντά στο λιμάνι, δεν ήξερε να κολυμπάει το παιδί… Εγώ είδα τα χεράκια του μόνο…», είπε ο πλοίαρχος του «Άγιος Νεκτάριος», Απόστολος Λαζαρίδης, σε δηλώσεις του στον Ant1.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ