Ελλαδα

Θύμιος Μπουγάς - Εξαφάνιση: Σοβαρές οι μαρτυρίες ότι τον είδαν στον Πειραιά

«Μην τον πλησιάσετε, καλέστε αμέσως το Silver Alert»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο αγνοούμενος Θύμιος Μπουγάς - Φορά μάσκα και φέρει μηχανισμό στο λαιμό που του επιτρέπει να μιλά
Ο αγνοούμενος Θύμιος Μπουγάς © Youtube

Θύμιος Μπουγάς - Εξαφάνιση: Σοβαρές οι μαρτυρίες ότι τον είδαν στον Πειραιά - Πώς πρέπει να πράξουν οι πολίτες που τον εντοπίσουν

Επί 21 ημέρες έχει εξαφανιστεί από τον Πύργο ο Θύμιος Μπουγάς. Από τις αρχές αξιολογούνται ως σοβαρές οι πέντε μαρτυρίες πολιτών που υποστηρίζουν ότι τον είδαν στον Πειραιά και συγκεκριμένα στα στενά γύρω από τον Πύργο του Πειραιά. Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι όταν επιχείρησαν να τον προσεγγίσουν, εκείνος απομακρύνθηκε τρέχοντας. 

«Όποιος τον εντοπίζει θα πρέπει να τον παρακολουθεί από απόσταση, να μην τον πλησιάσει και να καλεί αμέσως το 1065 στην υπηρεσία Silver Alert» συνιστά ο διοικητής της  Γεράσιμος Κουρούκλης, μιλώντας στην ΕΡΤ. Ο κ. Κουρουκλής υποστηρίζει ότι «αντιλαμβάνεται την παραμικρή κίνηση και είναι σε κατάσταση πανικού. Ο Ευθύμης φαίνεται ότι είναι ζωντανός και αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα. Εδώ και μία εβδομάδα είναι στον Πειραιά, δεν γνωρίζουμε για ποιους ακριβώς λόγους. Οι μαρτυρίες μας είναι διασταυρωμένες, αυτές οι έξι με επτά που έχουμε, γιατί είχαμε άλλες δύο χθες, και συγκεκριμένα για τη λεωφόρο Θηβών. Κάθε φορά που αντιλαμβάνεται ότι τον αναγνωρίζουν το βάζει στα πόδια». 

Θύμιος Μπουγάς - Εξαφάνιση: «Μην τον πλησιάσετε, καλέστε αμέσως το Silver Alert»

«Όποιοι τον εντοπίζουν, θα πρέπει να τον παρακολουθούν από απόσταση, να μην τον πλησιάζουν και να καλούν αμέσως το 1065 στην υπηρεσία Silver Alert και χωρίς να τον χάσουν από τα μάτια τους να μας δώσουν το σημείο που βρίσκεται, ώστε να μπορέσουμε να κατευθύνουμε εθελοντές και την ελληνική αστυνομία για να τον προσεγγίσουν. Αντιλαμβάνεται την παραμικρή κίνηση. Είναι πανέξυπνος. Είναι σε κατάσταση πανικού γιατί μην ξεχνάτε ότι αυτός ο άνθρωπος έφυγε από τον Πύργο, δεδομένου ότι τον αναζητά η αστυνομία για να τον συλλάβει ως τον τρομοκράτη με το αλυσοπρίονο».

Τι είπε στις «Συνδέσεις» και στον Μάνο Μπανασάκη ο γαμπρός του Θύμιου | 25/05/2022 | ΕΡΤ

 

 

Θύμιος Μπουγάς - Εξαφάνιση: «Δεν έχουμε καμία πληροφορία - Κοιτάμε στους κάδους τα βράδια»

Ο γαμπρός του Θύμιου Μπουγά αναφέρεται στις εξελίξεις των ερευνών και υποστηρίζει ότι δεν έχει μέχρι σήμερα καμία πληροφορία για τον 39χρονο. «Κοιτάμε στους κάδους τα βράδια, μήπως... Ο Θύμιος πριν λίγα χρόνια έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Δεν μας διευκρίνισε ακριβώς τον λόγο. Ο Θύμιος δεν είχε παρέες και φίλους. Πριν την απόπειρα είχε παρέες, φίλους, έβγαινε έξω, ήταν κοινωνικός. Έκκληση, αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται πραγματικά βοήθεια και δεν το έχει καταλάβει». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις             

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ