Μποτιλάρισμα σε Κηφισό, έξοδο Λεωφόρου Αθηνών, Σχιστού, Κατεχάκη και Συγγρού
Πού αλλού εντοπίζονται προβλήματα
Κυκλοφοριακό κομφούζιο σε Κηφισό, έξοδο Λεωφόρου Αθηνών, Σχιστού, Κατεχάκη και Συγγρού - Πού αλλού εντοπίζονται προβλήματα.
Μποτιλιάρισμα στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού. Στην άνοδο από την Ιερά οδό μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από τη Γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι την Ιερά οδό.
Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Παλατάκι μέχρι και την Λίμνη Κουμουνδούρου. Ομοίως η Λεωφόρος Σχιστού προς Σκαραμαγκά.
Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου μέχρι και το Έντεμ και από το ύψος του Νέου Φαλήρου μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας.
Προβλήματα στην κάθοδο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα στο ύψος του σταθμού Μετρό Ελληνικό.
Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα, από Καρέα προς Ηλιούπολη και από την Περιφερειακή Υμηττού έως τα στρατιωτικά Νοσοκομεία.
Μποτιλιάρισμα στην Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας και μεταξύ Αγίας Βαρβάρας και Πανόρμου.
Δύσκολη η Αχιλλέως, η Πειραιώς από το γκάζι και η Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης.
Αυξημένη κίνηση στη Λεωφόρο Συγγρού από τον Άγιο Σώστη και στην Καλλιρόης πρός Βουλιαγμένης.
Μποτιλιάρισμα στους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία Αγίων Αναργύρων και από τη Λεωφόρο Φυλής στα δύο ρεύματα, μεταξύ της κατάληξης της λεωφόρου Θηβών και του Ζεφυρίου.
Χαμηλές ταχύτητες στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού και τη Δουκίσσης Πλακεντίας έως το δαχτυλίδι της Λεωφόρου Κηφισίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.